
کد خبر:۲۴۶۵۸۵
جشن و سرور خیابانی مردم لرستان بدنبال صعود تیم ملی فوتبال به جام جهانی برزیل
مردم لرستان با قطعی شدن صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به مسابقات جام جهانی برزیل با حضور در خیابانها شادمانی خود را ابراز کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» با قطعی شدن صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به مسابقات جام جهانی برزیل مردم لرستان در همان لحظات اولیه صعود با حضور در خیابانها به نشانه شادمانی پرچم سه رنگ ایران را بر روی دستان خود به احتزاز دراوردند.
بر پایه این گزارش بوق های ممتد خودروهای حامل جوانان شور و حال خاصی را به خیابانهای لرستان بویژه مرکز این استان بخشیده است.
پس از جشن خیابانی مردم لرستان که به مناسبت خلق حماسه سیاسی در انتخابات به طور خودجوش در خیابان های شهرهای مختلف این استان شکل گرفت جشن خودجوش خیابانی به مناسبت صعود تیم ملی فوتبال کشورمان که با شکست یک بر صفر رقیب دیرین خود یعنی کره جنوبی رقم خورد این دومین جشن خودجوشی است که در روزهای اخیر در این استان شکل می گیرد
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.