آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۶۷۴۶
شاکری در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

لزوم همدلی و همسویی در شورای چهارم/ شورای شهر نباید فراکسیون داشته باشد

نماینده مردم تهران در شورای اسلامی شهر گفت: حضور چهره های مختلف با گرایش های سیاسی متفاوت نباید در شورا ایجاد مشکل کند.
لزوم همدلی و همسویی در شورای چهارم/ شورای شهر نباید فراکسیون داشته باشد

اقبال شاکری در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو» با بیان این که باید در شورا جو همدلی و همسویی حاکم باشد، گفت: مردم به امید خدمت به ما رای داده اند نه برای سیاسی کاری. نماینده ی شورا باید نماینده کل مردم باشد و اهدافی را که به خاطر آنها وارد شورا شده را پیگیری کند.


وی تاکید کرد: حضور چهره های مختلف با تخصص های مختلف در شورا لازم است و این مسئله باید فارغ از بحث های سیاسی قابل تامل باشد.


شاکری ادامه داد: در حال حاضر افراد با گرایش های اصلاح طلبی و اصولگرایی در شورا حضور دارند که بعید می دانم این اختلاف نظر سیاسی برای شورا مشکل ساز باشد.


این استاد دانشگاه تصریح کرد: وقتی شورا تخصصی باشد و افراد فارغ از جناح بندی سیاسی در حوزه تخصصی خودشان فعالیت کنند، نگرانی خاصی ایجاد نمی شود.


وی در مورد انتخاب شهردار نیز گفت: طی جلساتی که داشتیم تخصص را معیار انتخاب کاندیداهای مختلف قرار دادیم و به چند گزینه مناسب هم رسیده ایم که به محض رسمی شدن اعلام خواهد شد.


شاکری ادامه داد: قطعا فردی که بیشترین امتیاز را از نظر مدیریتی و تخصصی کسب کند، شهردار آینده تهران خواهد شد.


وی با بیان این که نباید شورای شهر دارای فراکسیون های متعدد شود گفت: جناح بندی های سیاسی که رسانه ها به آن دامن می زنند به ضرر شورای شهر است و شورا را از هدف اصلی خودش دور می کند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار