کد خبر:۲۴۷۴
در دانشگاه علوم و فنون خرمشهر برگزار شد

يادواره بزرگداشت فرمانده بسيج خرمشهر و 18 شهيد دانشجوي اين شهر

در آستانه سوم خرداد، سالروز آزادسازي خرمشهر و همزمان با سالگرد عمليات پيروزمندانه بيت‌المقدس، يادواره بزرگداشت سردار شهيد دكتر سيدعبدالرضا موسوي، از فرماندهان سپاه خرمشهر و 18 شهيد دانشجوي اين شهر در دانشگاه علوم و فنون خرمشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اهواز، در اين مراسم كه سه شنبه 17 ارديبهشت ماه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه علوم و فنون خرمشهر و ستاد برگزاري يادواره شهداي اين شهر برگزار شد، دكتر اعتصامي، مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري با تجليل از مقام والاي شهداي خوزستان و 18 شهيد دانشجوي خرمشهر، خوزستان را به انگشتر خونين ارزش‌هاي نظام اسلامي مثال زد و خرمشهر را نگين اين انگشتر به منزله مرز جغرافيايي دفاع از تمامي ارزش‌هاي اسلامي تشبيه كرد.

وي همچنين با بيان مقام، منزلت و ارزش برگزاري يادواره‌هاي شهدا، تداوم چنين همايش‌هايي را در جهت پيشبرد اهداف نظام و آشنايي بيشتر نسل جوان با شهدا تاثيرگذار دانست.

در ادامه علي اصغر وحيدي، معاون سياسي استانداري خوزستان با گراميداشت ياد و خاطره شهداي دانشجو گفت: ويژگي خاص اين يادواره نسبت به ساير يادواره‌ها حضور دانشجويان از سراسر كشور و آشنايي آنها با حماسه آفريني‌هاي شهدا در منطقه است.

وي با اشاره به اينكه فتح خرمشهر متعلق به همه ايران است، تصريح كرد: شركت در اين يادواره جدا از اينكه ياد و خاطره شهدا را زنده مي‌كند، كارگاهي براي رشد و تعالي انسان و حركت در مسيري است كه شهدا آفريدند.

وحيدي در ادامه با بيان اينكه يادواره‌هاي شهدا در واقع مجالس نور، صفا و هدايت هستند، افزود: اين خاصيت خون شهيدان است كه آنها را ماندگار و فراموش نشدني نگه مي دارد؛ همانطور كه حماسه عاشورا با گذشت 1300 سال هنوز فراموش نشده است.

در ادامه معاون سياسي استانداري خوزستان، برگزاري يادواره‌ها را علمدار پرچم اسلام ناب محمدي تلقي و تاكيد كرد: با بهره گيري از سخن امام علي (ع) مبني بر اينكه «تنها ملتي قادر به حمل پرچم اسلام است كه داري بصيرت، صبر و استقامت باشد»، اين يادواره‌ها و نظام را حامل پرچم اسلام ناب محمدي دانست. 

در اين مراسم، فرماندار، شهردار، امام جمعه، فرمانده پايگاه نيروي دريايي، رئيس دانشگاه علوم و فنون خرمشهر و جمع كثيري از خانواده‌هاي شهدا حضور داشتند.

خاطرنشان مي شود، سردار شهيد دكتر سيدعبدالرضا موسوي در 17 ارديبهشت 1361 و در حالي كه يك هفته از آغاز عمليات بيت المقدس مي‌گذشت، هنگام سركشي به نيروهاي سپاه خرمشهر در خطوط مقدم بر اثر حمله هوايي دشمن بعثي بر روي موتور سيكلت به شهادت رسيد و دومين فرمانده سپاه خرمشهر نيز به خيل مدافعان شهيد اين شهر پيوست.

شهيد موسوي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در تشكل‌هاي دانشجويي، پيشرو در مبارزه با نظام ستمشاهي بود./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار