به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، چاپ سوم کتاب عدسی در عکاسی و فیلمبرداری اثر حسین جعفریان با چاپ سوم از سوی انتشارات سروش منتشر و راهی بازار شد.شناخت عدسی، قابلیت ها و مشخصات فیزیکی انواع عدسی ها توسط عکاس یا فیلمبردار موضوع این اثر است. در عکاسی و فیلمبرداری، وضوح خوب، روشنایی متعادل، کنتراست مناسب، ترکیب بندی دلخواه و بیان مطلوب ایدهای که در ذهن وجود دارد با انتخاب عدسی مناسب و انجام محاسبات و تنظیمات مربوط به آن نتیجه مطلوب را در پی دارد.
عدسی وسیلهای قرص مانند، محدود به دو سطح منحنی با یک سطح منحنی و یک سطح مستوی، که از مادهای شفاف با خاصیت نورشکنی ساخته میشود، که در ایجاد تصویر به کار میرود و امروزه نیز در انواع تلسکوپ ها، دوربینهای چشمی، میکروسپها، انواع دستگاههای نمایش (فیلم، عکس، اسلاید)، عینکهای طبی و ... مورد استفاده قرار میگیرد.
بیشترین کاربرد عدسی در دوربین های عکاسی، فیلمبرداری و ویدیویی است و کتاب حاضر با توجه به همین نقش عدسی است که به مشخصات، نحوه عملکرد و سایر خصوصیات آن می پردازد.
این اثر در 16 فصل، آشنایی مقدماتی، نور، انواع عدسیها، قسمت های مشخصکننده عدسی، قسمتهای مشخصکنندة عدسیهای عکاسی و فیلمبرداری، محاسبات نوری، میدان پوششی و زاویة دید عدسی، دهانه نوری عدسی، وضوح تصویر، خطاهای عدسی، طبقه بندی عدسیها، تغییر فاصلة کانونی، تصویربرداری از اجسام کوچک نزدیک به دوربین، مراحل ساخت عدسی، شناخت و آزمایش کیفیت تصویر عدسی و سرگذاشت عدسی تدوین شده است.
چاپ سوم این کتاب در 320 صفحه، مصور با قیمت 120000 ریال از سوی انتشارات سروش در اختیار علاقمندان هنر عکاسی و فیلمبرداری قرار گرفته است.
علاقمندان برای تهیه کتاب به صورت تک جلدی و کلی به فروشگاه مطهری سروش به نشانی خیابان استاد مطهری، نرسیده به خیابان شهید مفتح، جنب ساختمان دفترمرکزی سروش، تلفن 88310610-021 و یا به مرکز پخش پکتا ( نماینده انحصاری پخش آثار انتشارات سروش) به نشانی خیابان انقلاب، بعد از تقاطع ابوریحان، بین خیابان وصال و فلسطین، جنب فروشگاه ترنجستان سروش، مراجعه یا با تلفن 66973203 (20خط) تماس حاصل نمایند.