آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۸۳۲۱
با ارسال به اتحادیه تهیه کنندگان؛

علیمردانی برای «مردن به وقت شهریور» مجوز می‌خواهد

فیلمنامه «مردن به وقت شهریور» به کارگردانی هاتف علیمردانی این هفته برای دریافت پروانه ساخت ارایه می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» ، نگارش فیلمنامه این فیلم بعد از 4ماه به پایان رسیده و قرار است طی روزهای آینده برای دریافت مجوز به اتحادیه تهیه کنندگان ارسال شود.

 

«مردن به وقت شهریور» داستان پسری به نام سیناست که تنها چند ماه فرصت دارد تا در دانشگاه قبول شود اما ...

 

علیمردانی پیش از این اعلام کرده بود که از عوامل فیلم قبلی اش در این پروژه بهره خواهد گرفت و این روزها هم سرگرم انتخاب بازیگران فیلمش است. او قصد دارد از دو چهره جدید (مرد) در «مردن به وقت شهریور» استفاده کند.

 

به احتمال فراوان فیلمبرداری این فیلم شهریور  در تهران آغاز می شود. علیمردانی خود تهیه کنندگی این فیلم را برعهده دارد.

 

فیلم قبلی این کارگردان «به خاطر پونه» بود که قرار است به زودی اکران عمومی شود. این فیلم با بازی‌ فرهاد اصلانی و هانیه توسلی سال قبل در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و در اکران‌های محدودش مورد توجه منتقدان قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار