قائم مقام دانشکده طب سنتی مشهد این دانشکده را بعد از تهران دومین مرکز آموزش طب سنتی دانست و گفت: در آینده نزدیک 3 مرکز دانشگاهی کلینیک طب سنتی در مشهد راهاندازی میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، یوسفی صبح امروز در همایش نقش تغذیه در سلامت و تناسب اندام از دیدگاه طب سنتی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است، گفت: مرکز طب سنتی مشهد در سال 86 به همت استاد صاغدی و سایر اساتید تشکیل شد و این مرکز در سال 89 تبدیل به دانشکده شد و مصوبه شورای عالی گسترش را گرفت.
وی با بیان اینکه امروز 35 دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند، گفت: بعضی از این دانشجویان در مقطع دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند. ضمن اینکه در آینده نزدیک دوره جدید ثبت نام دکتری تخصصی در این دانشکده آغاز میشود.
قائم مقام دانشکده طب سنتی مشهد این دانشکده را دومین مرکز آموزشی طب سنتی در کشور عنوان کرد و ادامه داد: سه دوره همایش طبالرضا را برگزار کردیم که بدون محور تخصصی بود، اما در ادامه تصمیم گرفتیم همایشهای تخصصی در حوزه سبک زندگی و سلامت برگزار کنیم.
یوسفی اعلام کرد: در آینده نزدیک سه مرکز دانشگاهی کلینیک طب سنتی در مشهد راه اندازی خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش سبک زندگی را فراتر از حفظ سلامت دانست و در خصوص طب حکمی ایران گفت: این طب چهار حوزه ارتباط انسان با خدا، ارتباط انسان با خودش، ارتباط انسان با سایر انسانها و ارتباط انسان با طبیعت را پوشش میدهد.
این استاد طب سنتی در تقسیم بندی دیگری از طب حکمی ایران گفت: طب حکمی ایران یک رشته و شاخه خاص نیست، بلکه ابعاد مختلفی دارد و در صدر آن فقه و ولای اهل بیت (ع) است.
یوسفی بیان داشت: طب حکمی ایران در دو بخش درمان و بهداشت قابل بیان است و آنچه در این همایش به دنبال آن هستیم تنها یکی از بخش های کوچک بهداشت که مرتبط با خوردن و آشامیدن میباشد را، مطرح میکند.