رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از دریافت مجوز راه اندازی 2 پژوهشکده و 12 مرکز تحقیقاتی در مازندران خبر داد و گفت: این مراکز بر اساس نیازهای استانی و کشوری پیش بینی شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، محمد مهدی ناصحی امروز در جلسه هیئت امنا دانشگاه علوم پزشکی مازندران، به بیان فعالیتهای این دانشگاه طی سالهای اخیر پرداخت و گفت: این دانشگاه اولین دانشگاهی بوده که بر اساس شاخصهای مهم وزارت بهداشت به تیپ یک ارتقا یافت.
وی ضمن اشاره به وجود 9 دانشکده در این دانشگاه تصریح کرد: دانشکده های پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی، واحد بین الملل رامسر، پرستاری آمل و پیراپزشکی آمل از جمله دانشکده های تابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران محسوب می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از دریافت مجوز راه اندازی 2 پژوهشکده و 12 مرکز تحقیقات در مازندران خبر داد و گفت: این مراکز براساس نیازهای استانی و کشوری پیش بینی شدند.
ناصحی با بیان اینکه طی چهار سال اخیر تعداد رشته های تحصیلی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، از 49 رشته به 86 رشته تحصیلی افزایش یافت، افزود: تغییر هرم تحصیلی و توجه به تحصیلات تکمیلی و دستیاری در افزایش رشته های تحصیلی موثر بوده است.
وی به وجود بیش از 5547 دانشجو در بیش از 80 رشته تحصیلی در این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: این دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفهای، دکتری PHD وMPH و دستیاری دکتری تخصصی تحصیل می کنند.
قائم مقام وزیر بهداشت در مازندران ادامه داد: بیش از 366 نفر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران هستند.
ناصحی ارائه خدمات مناسب درمانی و بهداشتی و ارتقاء سلامت جامعه را از وظایف دانشگاه علوم پزشکی دانست و تصریح کرد: به همین منظور مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقاتی تالاسمی، بیولوژی سلولی و مولکولی، روانپزشکی، علوم ، طب سنتی و مکمل، علوم بهداشتی، عفونتهای بیمارستانی، مقاومت میکروبی، دیابت، قارچهای تهاجمی، توکسوپلاسموز و التهاب دستگاه گوارش فوقانی در این استان دایر شد.
وی با اشاره به ایجاد دوره های دستیاری جراحی مغز واعصاب، ارتوپدی، بیهوشی، طب اورژانس و طب ورزشی و فوق تخصصی سایکوسوماتیک تصریح کرد: طی سالهای اخیر کلینیک های تخصصی تمام وقت خود را توسعه دادیم به طوری که در حال حاضر در ساری دو کلینیک فوق تخصصی ایجاد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بخش دیگری از سخنانش به بیان اقدامات اجرایی برنامه پزشک خانواده در مازندران پرداخت و گفت: با فراهم آوردن زیرساختهای لازم، این برنامه در مازندران در حال اجراست.
ناصحی با بیان اینکه مازندران و فارس جزء اولین استانهایی هستندکه این برنامه ملی را به اجرا درآوردند، گفت: در حال حاضر بیش از 80 درصد جمعیت شهری مازندران پزشک خانواده خود را انتخاب کردند.
وی ادامه داد: پرداختهای ما به پزشکان، داروخانه ها و آزمایشگاه های طرف قرارداد با برنامه پزشک خانواده به موقع صورت می گیرد و پرداختها تا خردادماه انجام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه رغبت پزشکان به مشارکت در این برنامه ملی افزایش یافته است، گفت: امیدواریم با حمایت دولت آینده، این طرح به صورت جامع در کشور، اجرایی شود.