به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، فروغ نیلچی زاده شب گذشته در چهارمین دوره طرح ولایت خراسان رضوی که در قم در حال برگزاری است، در خصوص کمال و جایگاه زن بیان داشت: راه رسیدن به کمال عدالت هویتی و تعادل است و کسی به کمال نمی رسد؛ مگر اینکه عادلانه همه ابعاد وجودی خود را شکوفا کند.
وی افزود: هنگامی که خداوند حضرت آدم را آفرید بسیاری از ملائکه فکر کردند قصه دیگر تمام شده است؛ اما با آفرینش حوا این سوال مطرح شد مگر با مرد نمی شود عالم را کامل کرد.
این کارشناس تربیتی در پاسخ به این سوال گفت: میشود دنیا را با مردان اداره کرد؛ اما نقص هایی وجود خواهد داشت، باید به این مساله پرداخت که زن می خواهد به چه کمالی برسد؛ آیا طی کردن درجات بالای علمی، ارائه دادن انواع مقالات ISA و رسیدن به کمالات تحصیلی، کمال زن است.
دو تصویر کاریکاتوری از زن
نیلچی زاده دو تصویر از زن جویای کمال ترسیم کرد و گفت: در نوع اول زن کمال را در کسب درجات بالای علمی میبیند و در نوع دوم این کمال را در خودنمایی و ابراز زیباییهای خود جستجو میکند.
وی با اشاره به شخصیت های کاریکاتوری افزود: داشتن مدرک و سواد لازم و مفید است؛ اما اگر تنها به این سمت حرکت کنیم همه چیز فدای مدرک میشود، این یک نوع شخصیت کاریکاتوری است.
کارشناس برنامه تلویزیونی «سمت خدا» نوع دوم را از زنانی دانست که کمال را در خودنمایی جست و جو میکنند و بیان داشت: این عده از زنان فکر می کنند با استفاده از مد می توانند زن بودنشان را به کمال برسانند، کاریکاتور دوم کاریکاتوری است که متاسفانه در مرحله اول که حقیقت علم بود خود را نشان نداده است و گاهی هم سعی می کند با مدل اول میکس شود و رنگ و لعاب مد و مدل را در فضای علمی ایجاد کند.
فضای تحصیلی دختران به جذابیت های جنسی آلوده شده است
نیلچی زاده با اشاره به فضای تحصیلی دختران گفت: این فضا به جذابیت های جنسیتی، مدل مو، تیپ، آرایش، مانتو، راه رفتن آلوده شده است و حتی حرف زدن به گونه ای است که جنس مخالف را به دام می اندازد.
وی به سوره عنکبوت در قرآن اشاره و تصریح کرد: براساس این آیه سست ترین خانه ها خانه عنکبوت است و این آیه ارتباط فوق العاده جدی به زن و کمال های دروغین وی دارد.
این کارشناس تربیتی در پاسخ به اینکه چرا خانه عنکبوت سست ترین خانه هاست، گفت: بسیاری به اشتباه فکر میکنند مضمون این آیه در سست بودن مقاومتش در برابر حوادث است، در حالی که به واقع این چنین نیست.
نیلچی زاده دو دلیل در بیان مضمون این آیه ارائه و بیان داشت: دلیل اول پیشرفت های علمی امروز در کاربرد تار عنکبوت است، چگونه می شود از تار عنکبوت لباس ضد گلوله ساخت و آن وقت تار عنکبوت را سست و نامقاوم دانست.
وی در بیان دلیل دوم گفت: دلیل دوم اینکه کلمه خانه را که ما در لغت عربی داریم در فارسی نیز به عنوان مسکن به کار می بریم، مسکن محل استقرار و آرامش است، یک خانه بدون سقف و دیوار به هیچ عنوان خانه نیست؛ پس منظور قرآن معنای دیگری است.
کارشناس برنامه تلویزیونی«سمت خدا» یکی از مهمترین ویژگی های خانه عنکبوت را نداشتن سقف و دیوار در آن دانست و بیان داشت: حتی آن قسمتهایی از خانه عنکبوت که ساخته می شود به دلیل فاصله زیاد از هم غیر قابل قرارگرفتن است.
اسطوره کردن مرد عنکبوتی طرح اسرائیلی است
نیلچی زاده خانه های امروزی دنیا را خانه عنکبوتی دانست و گفت: متاسفانه امروزه در ذهن بچه های ما با ساخت انیمیشن مرد عنکبوتی از نقش اول این فیلم اسطوره ساختند.
وی اسطوره ای کردن مرد عنکبوتی را طرح اسرائیلی دانست و افزود: پس از پیروزی های حزب الله در جنگ های 33، 22 و هشت روزه حسن نصرالله گفت که اسرائیل خانه عنکبوت است و این خانه بسیار سست است؛ درست پس از این موضوع بود که استعمار برای فتح ذهن کودکان ما اسطوره مرد عنکبوتی را نمایان کرد.
این استاد دانشگاه در ادامه تنهایی را بزرگترین و مهمترین ویژگی خانه عنکبوت دانست و بیان داشت: هرگز در روی یک تار عنکبوت دو عنکبوت دیده نمی شود؛ چراکه عنکبوت پس از جفتگیری جفت خود را می خورد، در خانه عنکبوت هیچ جایگاهی برای خانواده وجود ندارد.
خانواده پس از رنسانس، پوستر دروغی شد
نیلچی زاده خانواده را پس از دوره رنسانس تنها یک پوستر دروغین دانست و گفت: در حال حاضر در کشورهای غربی حداقل های زندگی زناشویی دیده نمی شود و حتی ازدواج دو همجنس امری عادی و طبیعی شناخته شده است؛ چیزی که در هیچ نوع از جانوران و حیوانات دیده نمی شود.
وی بیان داشت: چه کسی امروز کمال را برای انسان انکار می کند، همان کسانی که کمال مطلق را که خداوند است، انکار کردند.
این کارشناس تربیتی ادامه داد: کمال انسان در هر دو کاریکاتور کمالی دروغین و فریب دهنده است، آن چیزی که زن را به حقیقت کمال خودش میرساند هویتی است که با حیاتش یکسان است، زن و مرد کمالشان به این است که مثل خداوند شوند.
توانایی تولید نسل در زنان، یک موهبت خداست
نیلچی زاده توانایی تولید نسل در زنان را یک موهبت خداوندی دانست و گفت: یک کمال منحصر به فرد که مردان قدرت به دست آوردن آن را ندارند، توانایی تولید نسل است.
وی هدف خلقت را حضرت زهرا(س) دانست و بیان داشت: علت خلقت فاطمه(س) است که پیامبر و علی (ع) به واسطه این علت آفریده شده اند.
این کارشناس تربیتی برنامه تلویزیونی«سمت خدا» افزود: زن و مرد در نشان دادن اسماء الهی شریک هم هستند؛ اما زنها در یک اسم برترند که مردها به آن نمی رسند و آن قدرت آفرینش سازندگی است.
مادر شدن هویتی است که تا قیامت ماندگار است
نیلچی زاده توانایی تولید نسل زنان را از هزاران مقاله ISA بالاتر دانست و گفت: شاید موفقیت در درجات علمی برای بسیاری فراموش نشدنی باشد؛ اما مادر شدن هویتی است ماندگار که تا قیامت برای زن باقی میماند.
وی مادر بیولوژیک را با مادر حقیقی متفاوت دانست و تصریح کرد: کمال یک زن و یک دختر به مادر بودن و مادر شدن است، اگر می خواهیم نسل امروز را نجات دهیم باید مادر بودن را خوب تجربه کنیم.
این استاد دانشگاه به اهمیت مادر بودن قبل از مادر شدن اشاره کرد و بیان داشت: اگر زیباترین نقاش عالم بشر، یک زن باشد و مادر هم باشد؛ اما هنر مادر بودن را قبل از مادر شدن درک نکرده باشد، موفق نیست.
حضرت زهرا (س) قبل از مادر شدن، لقب مادری گرفت
نیلچی زاده ادامه داد: حضرت زهرا (س) قبل از مادر شدن لقب مادری ام ابیها را گرفته بود و این یعنی اینکه من به عنوان یک زن باور کنم قدرت منحصر به فرد بی رقیب من در جنس زنانه وقتی خودش را نشان می دهد که شاخصه های مادر بودن در زمان بچگی گل کند و شکوفا شود.
وی با بیان این سوال که چرا مقام معظم رهبری فریاد سبک زندگی اسلامی را سر می دهند بیان داشت: این یعنی ای مسلمان ها نامسلمانی دیگر بس است، آدم های موفق امروز در کشور زیاد هستند؛ اما خوشبخت نیستند، قد افلح المومنون یعنی اینکه فقط مومنان خوشبخت هستند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: آنهایی که می گویند ما مومن هستیم؛ اما خوشبختی را نمی بینیم، باید بدانند در واقع آنها دیندار هستند نه دین مدار.
نیلچی زاده تفاوت میان انسان دیندار و دین مدار را تفاوتی از زمین تا آسمان دانست و بیان داشت: در زندگی انسان دیندار مانند یک جورچین قطعه های مختلف وجود دارد یک تکه آن روحیات برخورد با جنس مخالف، یک تکه آن برخورد با والدین، تکه ای دیگر عاشورا یا محرم است و تکه ای دیگر شب قدر و اعمال احیاست؛ در این پازل انسان دیندار تنها قطعاتی از دین وجود دارد؛ اما اجزای کلی دین در این هویت تاثیر ندارند.
وی مدار زندگی انسان دین مدار را بر پایه دین ناب توحیدی دانست و گفت: یوسف ته چاه، عروه الوثقی می خواند و از چاه بیرون می آید.
این کارشناس تربیتی افزود: آدم دین مدار، آدمی است که زندگیش حول خداوند می چرخد و تمام هویتش با خدا زنده می شود.
زن خانه دار نیست،خانواده دار است
نیلچی زاده به خانه های اسلامی اشاره کرد و گفت: به اهل خانه پیامبر(ص)، اهل بیت می گویند، خانه های اسلامی خانه هایی هستند که در آن انسان کامل وجود دارد؛ اینکه امروز به دروغ به زنانی که دغدغه شان خانه و خانواده است، می گویند بیکار و خانه دار و نمی گویند خانواده دار، نیرنگ جامعه سست غرب است.