کد خبر:۲۵۰۰۸۶
مسئول روابط عمومی دانشگاه زنجان:

جهش دو پله‌ای دانشگاه زنجان در پایگاه ISC تحسین برانگیز بود

مسئول روابط عمومی دانشگاه زنجان جهش دو پله‌ای و کسب رتبه 20 این دانشگاه در ارزیابی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام( ISC) را تحسین برانگیز خواند.

 علی سپهری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، بیان داشت: براساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در ارزیابی جدید سال 1391 برای دانشگاه‏‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور، دانشگاه زنجان در رتبه 20 کشور در بین دانشگاه‌‏های جامع و مادر قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه پایگاه اسنادی علوم جهان اسلام از سال 1389 دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند، افزود: دانشگاه زنجان در سال 1389 از رتبه 29 برخوردار بود و سال 1390 نیز با هفت پله جهش در جایگاه 22 کشور قرار گرفت.

 

مسئول روابط عمومی دانشگاه زنجان گفت: معیار و شاخص‏‌های مورد استفاده در این رتبه‌بندی، شاخص‏‌های مصوبی است که توسط خبرگان رتبه‌بندی و با تأیید نمایندگان آموزش عالی کشورهای اسلامی در سال 1386 با نظارت و مدیریت وزارت علوم تهیه شده است.

 

سپهری ادامه داد: روش‌شناسی رتبه‌بندی حاوی پنج معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، امکانات و تسهیلات و فعالیت‏‌های اجتماعی، اقتصادی مؤسسات علمی است که هر کدام دارای شاخص‏های مختلفی هستند که این نیز از ارزش و وزن مخصوص به خود استفاده می‏کند.

 

وی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام را پس از ISI و Scopus سومین نظام استنادی دنیا برشمرد و تصریح کرد: این سازمان بین المللی نه تنها وظیفه سنجش تولیدات علمی ایران و 56 کشور دنیا را بر عهده دارد؛ بلکه دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی ایران را با توجه به شاخص‌های معتبر بین‌المللی رتبه‌بندی می‏کند.

 

مسئول روابط عمومی دانشگاه زنجان در پایان خاطرنشان کرد: با تلاش مسئولان دانشگاه در خصوص جذب اعضای هیأت علمی جدید، بالغ بر 200 نفر و نیز افزایش رشته گرایش‌های دکتری در سال‌های اخیر که کمک شایانی را به تولید علم در دانشگاه زنجان خواهد کرد؛ بنابراین امید است در سال‌های آتی دانشگاه زنجان حائز رتبه‌های بالاتری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار