به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حسن رادمرد اظهار داشت: ذخایر کالاهای اساسی با ارز 1226 تومانی انجام شده است، لذا افزایش نرخ مرجع نمیتواند تاثیری در قیمت ذخایر این کالاها داشته باشد.
وی افزود: ذخایری که از کالاهای اساسی تاکنون انجام شده است، بیش از تکالیف و براساس دستور وزیر صنعت به نحوی انجام شده است که تا پایان سال جوابگوی کشور خواهد بود.
رادمرد در خصوص قیمت کالاهای اساسی عرضه شده در نمایشگاه ضیافت گفت: هیچ کمبودی در عرضه کالاهای اساسی در نمایشگاههای ضیافت نداریم و تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد، به هر میزان که مردم بخواهند کالاهای اساسی در اختیار آنها قرار میگیرد.
معاون وزیر صنعت گفت: گوش مرغ منجمد در درب سردخانه 4 هزار و 600 تومان و در نمایشگاه ضیافت 4 هزار و 850 تومان باید عرضه شود.
وی افزود: گوشت قرمز در درب سردخانه 16 هزار تومان و در نمایشگاه ضیافت برای مصرفکننده نهایی 18 هزار و 500 تومان در هر کیلوگرم است.
رادمرد گفت: برنج تایلندی در درب انبار 1700 تومان و برای مصرف کننده نمایشگاه ضیافت 1900 تومان، برنج هندی 1121 در درب انبار 3650 تومان و برای مصرف کننده نمایشگاه ضیافت 3800 تومان و برنج هندی پرمحصول در درب انبار 1500 تومان و برای مصرف کننده نمایشگاه ضیافت 1650 تومان و برنج آمریکایی در درب انبار 2050 تومان و برای مصرف کننده نمایشگاه ضیافت 2200 تومان است.
وی افزود: هر کیلوگرم شکر فله در درب انبار 1300 تومان و برای مصرف کننده نمایشگاه ضیافت 1500 تومان است و میزان ذخیره شکر 150 هزار تن است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
معاون وزیر صنعت گفت: در حبوبات نیز دو کالای پر مصرف را در نمایشگاههای ضیافت با قیمت تنظیم بازار عرضه میکنیم که شامل 10 هزار تن نخود و 15 هزار تن عدس است که قیمت نخود در درب انبار 2700 تومان و در نمایشگاه ضیافت 3000 تومان و قیمت عدس نیز در درب انبار 2900 تومان و در نمایشگاه ضیافت 3200 تومان است.
رادمرد گفت: قیمتگذاریها براساس مصوبه کمیسیون نظارت و کنترل بازار استانها انجام شده است.
معاون وزیر صنعت در پاسخ به این سوال که قیمت مرغ منجمد در نمایشگاه ضیافت 4950 تومان و شکر به قیمت 1700 تومان عرضه میشود، گفت: هرگونه افزایشی از قیمتهای ذکر شده تخلف است که باید با آن برخورد شود.