محروميت استان مازندران مربوط به دولت ميرحسين موسوي است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، شجاعي كياسري، نماينده ساري امروز در نطق خود در صحن علني مجلس ضمن تبريك فرا رسيدن ميلاد حضرت زينب و روز معلم گفت: از صلابت كلام و گفتار شجاعانه رئيس جمهور كشورمان كه حاوي اقتدار پيام نظام جمهوري اسلامي ايران به عنوان قدرت عقيدتي برتر جهان در همه كشورهاي بين المللي و به ويژه اجلاس ژنو، تشكر مي كنيم.
وي ادامه داد: ما بر رئيس جمهور كه با بيانات قاطع و مستندات شوق انگيز خود علاوه بر مرهمي كه بر دل آزادگان جهان خصوصاً ملت هاي مظلوم نهاد و سخنان جهانيان را بر زبان، جاري ساخت درود مي فرستيم.
شجاعي كياسري با اشاره به اينكه همانگونه كه مردم بصير و آگاه ما به درستي تشخيص دادند، اقتدار ايران اسلامي در گرو تداوم ديدگاه اصولگرايي در مجلس و دولت فراگير صورت مي پذيرد، گفت: مردم در انتخابات آينده نيز با حضور حماسي خود قدرت درك عميق سياسي خود را به رخ جهانيان نشان خواهند داد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس در ادامه سخنان خود با بيان اين مطلب كه استان مازندران علاوه بر خدمات ملي كه ارائه مي كند از دريافت اعتبارات ملي در رديف بودجه جايگاه مناسبي ندارد، بيان داشت: بخش عمده اي از محروميت هاي اين استان مربوط به مصوبه سال 64 دولت ميرحسين موسوي است كه مازندران را از پيشرفت صنعتي به دليل اقتصاد كشاورزي محروم ساخت.
وي ادامه داد: زماني كه دلار 7 توماني در استان هاي ديگر مشعل كارخانه ها و شركت هاي بزرگ را يكي پس از ديگري روشن مي ساخت مازندران به دليل مصوبه دولت ميرحسين از برخورداري صنعت محروم ماند.
شجاعي كياسري از لغو اين مصوبه در سفر اول هيئت دولت به استان مازندران خبر داد و گفت: اكنون آنچه كه براي مازندران در آن باقي مانده است نه اقتصاد صنعتي است نه كشاورزي مكانيزه و مدرن بلكه ما امروز تازه در اول راه سخت و دشوار قرار داريم كه توجه ويژه دولتمردان را مي طلبد.
نماينده ساري ادامه داد: هيچ استاني عقب افتاده تر از ساري از حيث خدمات دهي و ساختار شهري نيست.
وي خطاب به وزير جهاد كشاورزي گفت: جهت جبران وارده به كشاورزان و ايجاد انگيزه هر چه سريعتر اقدام لازم را به عمل آورد./انتهاي پيام/