به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مجید یاراحمدی امروز در نشست خبری که در محل پارک علم و فناوری لرستان برگزار شد، بیان داشت: از طریق سازمان جهانی پارک های علم و فناوری پیگیر هستیم تا زمانی که تولیدات شرکت های دانش بنیان لرستان به سطح قابل قبولی برای عرضه در بازارهای جهانی رسیدند دفاتر این شرکت ها در کشورهای هدف راه اندازی شوند.
وی افزود: در حال حاضر پیگیر راه اندازی دفاتر شرکتهای دانش بنیان در کشورهای روسیه، چین و ترکمنستان هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان با بیان اینکه موافقت اولیه برای راه اندازی پنج مرکز رشد در استان لرستان اخذ شده است، گفت: تکلیف مرکز رشد بروجرد در کارگروه ارزیابی فناوری وزارت علوم قطعی شده است و در این هفته نیز تکلیف مرکز رشد نورآباد و خرم آباد در این کارگروه مشخص می شود و مراکز رشد الیگودرز و دورود تا پایان مرداد ماه امسال وارد کارگروه ارزیابی فناوری وزارت علوم می شوند.
یاراحمدی به پیگیری های صورت گرفته برای اختصاص 50 هکتار زمین به مراکز رشد شهرستان های الیگودرز، دورود، الیگودرز و بروجرد اشاره کرد و افزود: راه اندازی این مراکز حکم مناطق آزاد تجاری را دارند و شرکت های دانش بنیانی که راه اندازی می شوند تا 15 سال از معافیت مالیاتی و گمرکی برخوردار می شوند.
وی در ادامه با انتقاد از وجود بروکراسی های اداری برای تحقق تفاهم نامه های منعقد شده بین پارک علم و فناوری لرستان با دیگر دستگاه های اجرایی تصریح کرد: تفاهم نامه هایی را که با دستگاه های اجرایی استان منعقد می کنیم پیرو آنها بدنبال خروجی هستیم؛ اما بروکراسی هایی را در ساختار اداری داریم که گاها دست و پا گیر هستند.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از شرکت پارسیلون خرم آباد با حضور متخصصان علوم پلیمر دانشگاه لرستان و پژوهشگاه صنعت نفت گفت: به دنبال این بازدیدها 22 طرح به شرکت پارسیلون ارائه شده است و همچنین به این شرکت اعلام کرده ایم که اگر در بخش تحقیق و توسعه طرحی دارند، آن را ارائه کنند تا از طریق منابع مالی طرح های تقاضا محور در صورت تایید 50 درصد از هزینه طرح را تامین کنیم.
یاراحمدی تصریح کرد: اولین دستگاه برداشت نخود به صورت اتوماتیک در دنیا در لرستان تولید شده است و بزودی این محصول را از طریق رسانه ملی و دیگر رسانه ها رونمایی می کنیم.
وی با بیان اینکه بازدهی این دستگاه دو برابر دیگر دستگاه هاست، خاطرنشان کرد: به دنبال ارتقای این دستگاه برای برداشت سایر حبوبات هستیم.