آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۹۹۱
اعتراض به ارتقاء برخی ادارات لارستان به اداره‌ کل -1

لامردی‌ها با امضاء طوماری در نمازجمعه اعتراض کردند

مردم شهرستان لامرد در نمازجمعه امروز با امضای طوماری نسبت به ارتقای دو اداره جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت لار اعتراض کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مردم شهرستان لامرد در نماز جمعه امروز با امضای طوماری نسبت به ارتقای دو اداره جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت لار اعتراض کردند.

 

در بخشی از متن این طومار که به امضای صدها نفر از مردم شهر لامرد رسیده است آمده است:

 

به استحضار ریاست محترم جمهوری می‌رسانیم که ما مردم رنج‌کشیده لامرد از تبعیض مسئولان محترم لار نسبت به زیر مجموعه مدیریتی آنان خاطره‌های بسیار تلخی داشته، زیرا که ما را سال‌ها در محرومیت نگه‌داشته و کل اعتبارات مربوط به شهرستان سابق را در مرکز شهرستان هزینه و هیچ توجه‌ای به بخش‌های تابعه که بخش لامرد سابق نیز از جمله این بخش‌ها بوده نکرده‌اند.

 

باهمت همه مسئولان دلسوز و بومی و نمایندگان آنان امروز شهرستان لامرد یک شهرستان صنعتی در جنوب استان فارس می باشد که دارای پتانسیل‌های عظیم صنعتی چه در صنعت نفت و گاز و صنایع انرژی بر و کارخانجات سیمان و صنایع آلمونیوم است و توجه خاص دولتمردان نظام به این شهرستان به عنوان قطب صنعتی است و اگر بناست دولت محترم عنایتی داشته باشد که نسبت به اداره کل صنعت،معدن و تجارت در جنوب استان فارس اهتمام ورزد. شهرستان لامرد از هر حیث مقدم‌تر می‌باشد و از کجا معلوم که پتانسیل‌های کشاورزی لار از دیگر شهرستان‌ها بالاتر باشد آنهم شهرستانی که مدیریت جهاد کشاورزی در تامین کشاورزان زیر مجموعه خود ناتوان بوده چه رسد که بخواهد شهرستانی دیگر را تحت پوشش خود قرار دهد.

 

ما مردم شهید پرور و ولایی شهرستان لامرد،صراحتا اعتراض خود را نسبت به این امر و تاسیس ادارات کل صنعت،معدن و تجارت و کشاورزی در لار ابراز داشته و اعلام می‌داریم جهت جلو گیری از بروز هرگونه تنش به خواسته حق ما توجه و عنایت نموده و باتوجه به سوابق گذشته و تلخ از مسئولان لار انجام امورات ادارت شهرستان همچنان از طریق مرکز استان فارس صورت پذیرد و لاغیر.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار