آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۲۸۷۰
ترقی:

درخواست مذاکره با ایران از سوی آمریکا برای فریب افکار عمومی است

رئیس مرکز بین‌الملل حزب موتلفه گفت: درخواست برای مذاکره با ایران، یک درخواست غیرواقعی است و بیشتر برای فریب افکار عمومی مطرح می‌شود.
درخواست مذاکره با ایران از سوی آمریکا برای فریب افکار عمومی است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حمیدرضا ترقی رئیس مرکز بین‌الملل حزب موتلفه درباره علت عدم خوشبینی ملت ایران به آمریکا، اظهار داشت: عدم خوشبینی ملت و مسئولین کشور نسبت به آمریکا به علت تجربه طولانی است که نسبت به عدم صداقت، دورویی و نفاق سران آمریکا و سیاست دوگانه آنها در طی این مدت پیدا کرده‌ایم.

 

 

وی ادامه داد: سیاست اعلامی خارجی آمریکایی نسبت به جمهوری اسلامی ایران و بسیاری دیگر از کشورها، با سیاست اعمالی‌شان تفاوت دارد.

 

رئیس مرکز بین‌المللی حزب موتلفه تصریح کرد: آمریکایی‌ها در سیاست اعلامی خود سعی می‌کنند خود را طرفدار مذاکره و گفت‌وگو جلوه دهند، اما در سیاست اعمالی از طرق گوناگون اعم از تهدید نظامی، تحریم اقتصادی و فشارهای مختلف سعی دارند که سیاست خود را تحمیل کند؛ لذا با چنین کشوری هیچ زمانی امکان مذاکره وجود ندارد.

 

ترقی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در مذاکره به تعهدات و قول و قراری که می‌گذارند، پایبند نیستند، گفت: نمی‌توان به سیاست‌های اعلامی آمریکا که در باطن چیز دیگری است، خوشبین بود.

 

وی افزود: در طی سال‌های گذشته خصوصا همین چند ماه اخیر علی‌رغم اینکه مقام معظم رهبری فرمودند مخالفتی با مذاکره ندارند، اما به آن خوشبین نیستند، آنها نه تنها از این فرصت استفاده نکردند و سعی نکردند صداقت‌شان را نشان دهند، بلکه بر سیاست‌های تحمیلی خود افزودند و نشان دادند که درخواست برای مذاکره با ایران، یک درخواست غیرواقعی است و بیشتر برای فریب افراد عمومی مطرح می‌شود و نه برای حل و فصل مسائل فیمابین با ایران.

 

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اضافه کرد: به نظر می‌رسد مواردی از این دست تجربه‌های روشن و شفافی است و تا زمانی که صداقتی از آمریکایی‌ها ندیدیم و گام عملی در جهت تغییر موضع برنداشتند، نمی‌توان به آمریکایی‌ها خوشبین بود و اعتماد کرد و طی این مدت آنچه روشن است جز سیاست خصمانه از آمریکا نسبت به کشورمان چیزی ندیدیم.

 

ترقی با بیان مصداقی در همین زمینه گفت: در دولت اصلاحات که اصلاح‌طلبان تلاش می‌کردند به آمریکایی‌ها نزدیک شوند و مواضع مورد پسند آنها را اتخاذ کنند و در جریان سرنگونی طالبان با آمریکا همکاری کردیم، دیدیم که بعد از این همکاری ما را بلافاصله به عنوان محور شرارت معرفی کردند که دقیقا نشانگر این است حتی با وجودی که با آنها همکاری کنیم و در جهت کمک به اهداف آنها در منطقه گام برداریم، باز هم نامردانه موضع می‌گیرند و سیاست‌شان کاملا نفاق‌گونه است.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار