بیش از 3540 عضو هیئت علمی دانشگاههای کشور در نامهای به رئیسجمهور منتخب دغدغهها، انتظارات و ضرورتهای پیش روی جامعه علمی را مطرح کردند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در نامه 3540 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور به رئیس جمهور منتخب توجه و اهتمام به چالشهای جامعه دانشگاهی و مراکز علمی و پژوهشی کشور و لزوم هوشیاری در انتخاب وزیری ولایتمدار برای این دستگاه مهم و راهبردی با هدف رفع نگرانیها و توسعه ظرفیتهای بیش از پیش علمی و فرهنگی جامعه دانشگاهی و مسدود ساختن بسترهای فتنه گری فتنه گران تاکید شده است.
در ابتدای این نامه اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور اشارهای به سخنان امام خمینی (ه) و مقام معظم رهبری پیرامون اهمیت دانشگاهها کردند و از رئیس جمهور منتخب خواستند در نخستین گام برای نشان دادن حسن توجّه به نهاد پراهمیّت دانشگاه عنایات ویژهای به این حوزه داشته باشد.
در ادامه بیانیه آمده است : دوستان و دشمنان ملّت بزرگ ایران میدانند که از علل مهم مقاومت و پیشرفت این ملت، علاوه بر بنیانهای اعتقادی قوی، کسب افتخارات علمی است که بهوسیله فرزندان آنها در سنگرهای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور محقق شده است.
سه هزار و 540 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور با اشاره به رشد و شتاب یازده برابری پیشرفت علمی امروز ایران نسبت به متوسط دنیا، تصریح کردند: بر اساس پیشبینیهای مراکز سنجش علمی جهانی، ایران اسلامی تا سال 2017، یعنی پایان دوره چهار ساله ریاست جمهوری حسن روحانی در رتبه چهارم علمی دنیا قرار میگیرد.
اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور کسب مرکزیت علمی جهان را شرط مهم تبدیل ایران اسلامی به یک قدرت بینالمللی دانستند و خاطرنشان کردند: بیتردید تلاش دولت روحانی به خصوص وزیر آتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر همکاران وی میتواند بر این شتاب افتخارآمیز بیافزاید.
در ادامه این نامه خطاب به روحانی آمده است: شما رجاء واثق دارید که به دلایل گوناگون حساسیت در دانشگاهها بیش از هر نهاد دیگری است، به خصوص اینکه در جنگ نرم همهجانبهای که دشمن علیه ایران اسلامی آغاز کرده است، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کانونی است تا با حاشیهسازی و ایجاد درگیریهای هدفدار، ضمن کند کردن پیشرفت علمی و خدای ناکرده تنزل آن، مرکزی که باید در خدمت پیشرفت این ملت بزرگ باشد را به محل چالش علیه آرمانهای انقلاب اسلامی درآورد.
به گفته اعضای هئیت علمی دانشگاههای کشور چنین هدفی از جانب جبهه استکبار بدین خاطر دنبال میشود تا نظام اسلامی نتواند به عنوان یک الگوی موفق در نزد ملتهای به ستوهآمده از ظلم و ستم چند صد ساله استعمار کشورهای غربی و حکام دیکتاتور وابسته به آنها درآید.
«در صورتی که مدیریت این دستگاه بسیار مهم و راهبردی به فرد، گروه و یا طیف حاشیهساز واگذار شود، بستر برای فتنهگری فتنهگران فراهم خواهد شد که در این صورت نیز نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی در دانشگاهها به مقابله خواهند پرداخت و تشنج و درگیری به فضای جامعه کشیده خواهد شد».
در این نامه با تاکید بر لزوم نگاه عالمانه و ولایتمدار در انتخاب وزیر علوم آمده است: با درنظر گرفتن چنین شرایطی، ما شاهد توسعه ظرفیتهای بیش از پیش علمی و فرهنگی جامعه دانشگاهی کشور خواهیم بود. در این راه نیز فرزندان انقلاب اسلامی در دانشگاهها یار و یاور دولت حسن روحانی که هدفی جز خدمت به انقلاب، نظام و ملّت بزرگ ایران ندارد،خواهند بود.
لازم به یادآوری است که رونوشتی از نامه اعضای هیئت علمی دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری به رئیس جمهور منتخب و به کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی نیز ارائه شده است.