جمعیت هلال‌احمر شیراز 4400 بسته غذایی را در مناطق زلزله‌زده بوشهر توزیع می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۳۲۰۵
به مناسبت میلاد کریم اهل بیت(ع)؛

جمعیت هلال‌احمر شیراز 4400 بسته غذایی را در مناطق زلزله‌زده بوشهر توزیع می‌کند

رئیس جمعیت هلال‌احمر شیراز از اجرای طرح «سفره‌های مهربانی» ویژه مناطق زلزله‌زده استان بوشهر خبر داد و گفت: 4400 بسته غذایی در قالب 9 ایستگاه 5 مردادماه در شهر بوشهر توزیع می‌شود.

حامد حجازی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، رئیس جمعیت هلال‌احمر شیراز از اجرای طرح «سفره‌های مهربانی» ویژه مناطق زلزله‌زده استان بوشهر خبر داد و گفت: 4400 بسته غذایی در قالب 9 ایستگاه 5 مرداد ماه در شهر بوشهر توزیع می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه این حرکت خداپسندانه از امشب به مناسبت فرا رسیدن میلاد کریم اهل بیت (ع) صورت می‌گیرد، افزود: برای تهیه این بسته های غذایی 600 کیلوگرم برنج، حدود 200 کیلوگرم عدس و حدود 200 کیلوگرم گوشت به همراه بسته های تبرکی از آستان مقدس احمدی و محمدی استفاده شده است.

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر شیراز با اشاره به اینکه اقلام مذکور در خانه داوطلبان نیک‌اندیش جمعیت هلال‌ احمر شهرستان‌های شیراز و کازرون تهیه شده است، گفت: پخت و توزیع این مواد غذایی توسط 60 نفر از داوطلبان جمعیت هلال احمر شیراز با حمایت رئیس جمعیت هلال احمر استان و  معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر فارس عملیاتی شده است. 

پربازدیدترین آخرین اخبار