علی محمد نیکبخت در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، بیان داشت: نشریات علمی– پژوهشی شناسنامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه محسوب می شود و تعداد نشریات علمی - پژوهشی دانشگاه در سال گذشته به شش مورد رسید.
وی نمایه شدن دو نشریه این دانشگاه در سطح بین المللی را تحول و درخشش دیگری عنوان کرد و افزود: نشریه دامپزشکی veterinary Research Forum در پایگاه استنادی ISI و نشریه زبان های خارجی IJLTR در پایگاه استنادی SCPOE دو نشریه فعال در سطح بین المللی هستند.
مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه در خصوص اهمیت وجود نشریه علمی- پژوهشی در دانشگاه تصریح کرد: با وجود نشریه علمی- پژوهشی، تحقیقات بومی و منطقه ای دانشگاه به چاپ و گزارش رسیده و توجه و گرایش متخصصان، اساتید و پژوهشگران داخلی و بین المللی سایر دانشگاه ها به این دانشگاه معطوف می شود که این امر موجب برجسته شدن فعالیت های علمی - پژوهشی دانشگاه و اعضای هیات علمی و پژوهشگران خواهد شد.
نیکبخت ادامه داد: یکی از شرایط و استانداردهای اخذ مجوز و فعالیت نشریه علمی- پژوهشی در دانشگاه، وجود اساتید و هیات علمی با سطح و مرتبه بالای علمی از دیدگاه وزارت علوم است که دانشگاه ارومیه با اخذ جواز و انتشار شش نشریه نشان داده که به این ظرفیت و قابلیت رسیده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نشریه علوم مکانیک در ماشین های کشاورزی، پژوهش در گیاهان زراعی، تحقیقات کاربردی خاک از دانشکده کشاورزی، نشریه veterinary Research Forum از دانشکده دامپزشکی و نشریه زبان های خارجی IJLTR و محیط جغرافیایی از دانشکده ادبیات، نشریه های در حال فعالیت بوده و هفت نشریه دیگر نیز در آینده نزدیک به چاپ می رسند.