کد خبر:۲۵۳۶۰۷
یک کارشناس مذهبی:

حکمت نامعلوم بودن شب قدر و نهایت بهره‌مندی از آن چیست؟

یک کارشناس مذهبی نامشخص بودن شب قدر را برای ایجاد حس نیاز در انسان دانست و گفت: هرچیزی را که انسان رایگان به دست بیاورد، ارزش واقعی خودش را پیدا نمی‌کند و قدر هم به معنی ارزش است.

حجت الاسلام سید واعظ موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در بیان آثار تربیتی شب قدر گفت: در دین اسلام شب قدر یک شب است، اما معادل یک زندگی می‌باشد.


وی تصریح کرد: شب قدر علاوه بر اینکه مسئله تقدیر یک ساله انسان است، یک فرهنگ است که اگر فراگیر شود اثر تربیتی فراوانی دارد.


این کارشناس تربیتی ادامه داد: یکی از شاخصه‌های فرهنگ شب قدر این است که این شب در میان شب‌ها گم است، خداوند این شب را مشخص نکرده است به این خاطر که مردم بگردند و آن را جستجو کنند.


واعظ موسوی این نامشخص بودن را برای ایجاد حس نیاز در انسان دانست و افزود: هرچیزی را که انسان به رایگان به دست بیاورد، ارزش واقعی خودش را پیدا نمی‌کند و قدر هم به معنی ارزش است.


وی با اشاره به شیوه تربیتی والدین امروزی گفت: شب قدر به معنی ارزش دار شدن و ارزش دار کردن است، در حالی که پدر و مادرها همه چیز را آماده در اختیار بچه‌هایشان می‌گذارند؛ مثلا پسرشان بعد از دیپلم وارد بازار‌می‌شود و حاضر نیست شاگردی کند، برای همین از پدرومادر می‌خواهد که همان اول کار، سرمایه عالی به او بدهند.


این کارشناس تربیتی و خطیب مذهبی اثر تربیتی شب قدر را همین غیر قابل رسیدن به سادگی دانست و تصریح کرد: هرچیزی که به سادگی قابل دسترسی باشد، ارزش ندارد.


نهایت بهره مندی از شب قدر


واعظ موسوی در خصوص نهایت بهره مندی از شب قدر گفت: محدث قمی می گوید به مذاکره علم پرداختن در این شب، ارزش است و این نشان می دهد که چقدر علم ارزش دارد که در شب ناله و ضجه و دعا هم به آن توصیه شده است.


وی علمی را که در شب قدر آموخته شود، همچون چراغ دانست و گفت: اگر کسی یا کسانی ضجه وناله هم بزنند اما علم نداشته باشند، خوارج محسوب می‌شوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار