آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۳۲۵
اسماعیلی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

حضور مردم در راهپیمایی روز قدس از موکدات امام(ره) و رهبر انقلاب است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بر لزوم حضور حداکثری مردم در راهپپمایی روز قدس تاکید کرد و گفت: این امر یکی از مهم‌ترین موکدات امام (ره) و رهبر انقلاب است.

 محمد اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با اشاره به آشنایی مردم ایران و استان زنجان با مشکلات مردم مظلوم فلسطین بیان داشت: رژیم غاصب اسرائیل ظلم بزرگی در حق این مردم انجام می‌دهد.

 

وی به دستور امام راحل در مورد حضور حداکثری مردم در راهپیمایی روز قدس اشاره کرد و افزود: رژیم صهیونیستی طی سال‌های متمادی ظلم بزرگی در حق مردم فلسطین انجام داده و می‌دهد.

 

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس تصریح کرد: آخرین جمعه ماه رمضان طبق فرمایش امام خمینی (ره) روز اعتراض به رژیم غاصب اسرائیل محسوب می‌شود.

 

اسماعیلی با بیان اینکه در روز قدس مردم صدای اعتراض خود را به گوش مردم دنیا می‌رسانند، ادامه داد: قدس در واقع روز حمایت از حقوق مردم فلسطین محسوب می‌شود.

 

وی بر لزوم حضور حداکثری مردم در راهپیمایی روز قدس تاکید کرد و گفت: مردم با حضور خود در این راهپیمایی انزجار خود را از عملکرد رژیم صهیونیستی اعلام می‌کنند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با ابراز امیدواری برای حضور حداکثری مردم به‌ ویژه جوانان و دانشجویان در راهپیمایی روز قدس خاطرنشان کرد: قدس روز احقاق حقوق مردم فلسطین برای بازگشت به سرزمین مادری خود است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار