آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۵۳۹
هاشمی در دیدار اهالی فرهنگ:

باید امور فرهنگی و هنری را به اهل آن واگذار کرد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: می‌توانیم بسیاری از امور فرهنگی و هنری را به نظام‌های صنفی، انجمن‌های مختلف ذی صلاح مردمی واگذار کنیم.
باید امور فرهنگی و هنری را به اهل آن واگذار کرد

 به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در دیدار با جمعی از صاحب‌نظران حوزه فرهنگ و ادب، عرصه فرهنگ و هنر و مسائل اجتماعی را از جمله اولویت‌هایی دانست که باید به آن توجه ویژه کرد.

 

وی افزود: باید امور فرهنگی را به دست خبرگان آن سپرد و نباید اجازه دهیم تا با نگاهی غیر کارشناسانه افراطی، روزنامه‌ای را حذف یا از انتشار کتابی جلوگیری و مانع پخش فیلمی که زحمت فراوانی برای آنان کشیده شده، شوند.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر به عنوان سفرای فرهنگی نام برد که باید از نفوذ آنان برای رساندن پیام‌های فرهنگی و معنوی به جوانان و مردم دنیا استفاده کنیم.

 

عضو خبرگان رهبری، با تأکید بر ضرورت سیاست‌گذاری مستحکم فرهنگی و کاهش تصدی‌گری دولت در امور فرهنگی و هنری گفت: می‌توانیم بسیاری از امور فرهنگی و هنری را به نظام‌های صنفی، انجمن‌های مختلف ذی صلاح مردمی واگذار نماییم، به طوری که می‌بینیم چگونه مردم به طور خودجوش، مراسم مذهبی و ملی، از جمله شب‌های قدر و عاشورا و حتی عید نوروز را با شکوه برگزار می‌کنند.

 

آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی نقش شعر در ساختن فرهنگ حماسی و سازنده را نقشی اساسی و غیرقابل انکار دانست و افزود: شعر سازنده پیام روشنی از تلاش و امید دارد، مثبت‌نگر و توان‌افزا است که نمونه بارز آن اشعار دوران دفاع مقدس بود.

 

وی  بی‌نظمی، قانون‌گریزی و فقدان اعتماد به نفس را از جمله موانع توسعه نام برد که برای تقویت آن به منابع غنی فرهنگی نیاز داریم.

 

در ابتدای این دیدار، دیدارکنندگان از جمله آقایان منوچهر محمدی، سهیل محمودی، ساعد باقری، حجت‌الاسلام عبداللهیان و سراج و بانوان راکعی، شجاعی و طاهرپور به بیان دیدگاه‌های خود و نقد وضعیت موجود در عرصه‌های ادب، شعر، موسیقی، فیلم، تئاتر و نشر و انتشارات پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار