آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۵۵۰۷
با حضور معاون امورفرهنگی وزارت ارشاد؛

اولین جلسه شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره صنعت چاپ برگزار شد

اولین جلسه شورای سیاستگذاری سیزدهمین جشنواره صنعت چاپ صبح امروز با حضور علی اسماعیلی احمد علمشاهی و اعضای شورا در محل سالن جلسات معاونت امور فرهنگی برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ علی اسماعیلی در این جلسه با اشاره به اینکه صنعت چاپ یکی از ابزارهای مؤثر در عرصه فرهنگی، نقش بسیار مهمی در تولید و نشر آثار مکتوب دارد گفت: صنعت چاپ به عنوان یکی از زیرساخت‌های کلیدی در چرخه تولید و توسعه مؤلفه‌های اقتصادی همچون اشتغال‌زایی، توسعه صادرات غیرنفتی به شمار می‌رود.


معاون امور فرهنگی ضمن برشمردن اهداف برگزاری این دوره از جشنواره صنعت چاپ ادامه داد: ارج نهادن به خدمات فعالان صنعت چاپ و تجلیل از پیشکسوتان و خادمان این حوزه و رقابت‌های سالم و سازنده برای ارتقاء کیفی محصولات چاپی از اهداف این جشنواره است.


وی گسترش و تعیین ارتباط ملی و بین‌المللی صنعت چاپ کشور را از دیگر از اهداف این جشنواره دانست و افزود: شناسایی و معرفی قابلیت‌های صنعت چاپ کشور و ایجاد فضای نشاط و اتحاد و همدلی میان فعالان صنعت چاپ نیز از دیگر اهداف دیده شده برای این جشنواره است.


بنابراین گزارش از مباحثی که در این جلسه مورد بحث و بررسی بین اعضاء شورا قرار گرفت می‌توان به زمان برگزاری مراسم‌های جشنواره، کارشناسی، مسابقات فرهنگی ورزشی، سمینارها و کنفرانس‌های مرتبط جشنواره اشاره کرد.

 

همچنین از مصوبات این جلسه جشن کارگران در شهریورماه و برگزاری بزرگداشت روز ملی صنعت چاپ در مهرماه بود و همچنین تشکیل شورای کارگران جهت انجام برنامه‌های پیش‌بینی شده از دیگر مصوبات این جلسه به شمار می‌آید.


این گزارش می‌افزاید؛ در جلسه صبح امروز: همایون امیرزاده، احمدعلمشاهی، احمد ابوالحسنی،بابک عابدینی، جلیل غفاری رهبر، غلامرضا شجاع، حسین علی متین رضاف، رضا منصوری، علی مغانی، داود شایسته خصلت علی نیکوسخن، رضا رضایی،مسعود فرشی فرید حضور داشتند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار