به گزارش گروه سیاسی - حسن محبتی - «دکترای علوم سیاسی» : نگاهی کوتاه به پیشینه تحصیلی وزیران در کابینه های مختلف نشان می دهد که اغلب آنان دانش آموختگان غرب هستند ! این امر نشان می دهد به رغم شعار بومی گرایی و خود کفایی و استقلال علمی و فرهنگی , به تعبیر اقبال لاهوری متاسفانه ما همچنان در بند زنار فرنگ مانده ایم و این در حالیست که هشتاد سال است در این کشور نهادی به نام دانشگاه به منظور تربیت متخصص بنیاد نهاده ایم وتقریبا صد و ده سال از آن زمان می گذرد که مدرسه علوم سیاسی را برای تربیت دیپلمات تاسیس کردیم وامروزه در سایه گسترش دانشگاه ها و مراکز علمی کم نیستند فرهیختگان و برجستگانی که نهال وجودشان بر روی این آب و خاک و در این هوا وفضای فرهنگی و معنوی رشد کرده و به بار نشسته است و اکنون این ما هستیم که باید ازثمره آن بهره مند شویم لیکن بنابر شنیده ها بسیاری از عزیزانی که مقرر است در دولت آینده زمام امور اجرایی کشور را به عهده بگیرند در پای مدرک فارغ التحصیلی آنها مهر یکی از کشور های غربی خورده است !
این قصه پر غصه و تکرار شدنی «خواب در چشم تر هر ایرانی می شکند» و جفایی نابخشودنی است در حق این ملت و ستمی فراموش نشدنی است نسبت به فرهنگی که همواره به داشتن نخبگان و دانش آموختگانی که سر بر آسمان می سوده اند فخور بوده است.
از رییس جمهور منتخب انتظار این است که قدر مجموعه گلی را که با خون این مردم وبا هزینه آنان حاصل شده است بدانند. نادیده گرفتن این ذخیره سترگ و این سرمایه اجتماعی عظیم افزون بر اینکه «خلاف راه صواب است و نقض رای اولوالالباب », نسبت به این همه دانشگاه و دانش آموخته نیز وهنی است بزرگ !
لازم است رییس جمهور منتخب آقای دکتر روحانی طرحی نو در اندازند و بساط کهنه برچینند تا در سایه دولت ایشان شایستگان بومی قدر ببینند و بر صدر بنشینند.
انتشار این یادداشت از سوی «خبرگزاری دانشجو» به منزله تایید محتوای آن نمیباشد و آماده انعکاس تمامی نظرات هستیم.