کد خبر:۲۵۶۱۹۰
ابوسفیان به هلاکت رسید
یکی از سرکردگان خطرناک گروهک تروریستی القاعده موسوم به ابوسفیان، در انفجار بمبی در شمال بابِل عراق به هلاکت رسید.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، پلیس استان بابِل در مرکز عراق دیروز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: بمبی که در کنار جاده ای در روستای العصریه (50 کیلومتری شمال بابل) کار گذاشته شده بود، هنگام عبور خودروی احمد العجیلی معروف به ابوسفیان – که از فرماندهان خطرناک تروریست ها در عراق بود- منفجر شد و به هلاکت وی انجامید.
به نوشته "سومریه نیوز"، این منبع افزود: نامبرده یکی از فرماندهان خطرناک القاعده بود که بر اساس ماده 4 قانون مبارزه با تروریسم، تحت تعقیب قرار داشت.
پس از این انفجار، نیروهای امنیتی با محاصره محل، جنازه وی را به پزشکی قانونی منتقل کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.