به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، پایگاه دانشجویان انقلابی در نامهای سرگشاده به نمایندگان مجلس نکاتی را متذکر شد.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
«انشاءاللَّه بزودى با انجام وظیفهاى که مجلس نسبت به انتخاب وزراى صالح خواهد کرد، دولت تشکیل خواهد شد.» مقام معظم رهبری 18/05/92
نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛
سلام علیکم
24 خرداد 1392 و انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در کشورمان بار دیگر تجلی حضور حداکثری مردم در لبیک گفتن به ندای رهبر معظم انقلاب و حمایت همه جانبه از جمهوری اسلامی بود. بدون شک نتیجه انتخابات نیز مهر تاییدی است بر جمهوریت نظام اسلامی که موجبات شکست دشمنان قسم خورده نظام و پیروزی غرورآفرین ملت را فراهم آورد.
انتخابات یازدهم نشان داد در حالی که 35 سال از انقلاب اسلامی می گذرد؛ امانت در حفاظت و مصونیت آرا به دور از هرگونه شائبه تقلب همانند سال های نخستین انقلاب ادامه دارد و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت کشور خویش را به مدعیان مردم سالاری نمایان می سازد.
آرای ماخوذه نیز بدرستی نشان می دهد که مردم سکان اداره کشور را به دولتی با شعار اعتدال و فراجناحی عمل کردن داده و این انتظار می رود تا این شعار در همه رفتارهای دولت و البته مجلس شورای اسلامی شریان داشته و افراط و تفریط را کنار گذارند. شعار اعتدال این روزها به معرفی وزرای پیشنهادی از سوی دولت و نحوه رای اعتماد به ایشان متمرکز شده؛ بنابراین شایسته است تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دقت نظر به این شعار آرای خود را به صندوق اندازند.
نمایندگان مجلس؛ دادن رای اعتماد به این معناست که شما از جانب ملت به فرد پیشنهادی و تفکر وی اعتماد کرده و او را شایسته صندلی وزارت جمهوری اسلامی می دانید؛ در این مسیر التزام عملی به ولایت فقیه و قانون اساسی حرف اول را می زند؛ اما چگونگی پی بردن به این مهم موضوعی است که پایگاه دانشجویان انقلابی به نمایندگی از دانشجویان نه از باب تذکر؛ بلکه فعلا از باب یادآوری خدمتتان بیان می شود:
1: اکثر قریب به اتفاق وزرای پیشنهادی سابقه اجرایی در طول انقلاب داشته اند و بررسی سوابق ایشان کمک شایانی به نحوه بررسی شما و دادن رای اعتماد می کند. سابقه ای که در حوزه اجرایی، کارآمدی افراد را در قبال سیاست های داخلی و خارجی بصورت شفاف در بر دارد.
این انتظار از کرسی های بهارستان انتظار زیادی نیست تا با توجه به سابقه اجرایی افراد رای خود را به صندوق اندازند و در این برهه حساس که مسلمانان واقعی جهان، جمهوری اسلامی ایران را الگوی خود قرار دهند، اشخاصی را که کارنامه شان حاوی سازش و سر سپردن به بیگانگان و سران سلطه بواسطه قراردادهای گوناگون و یا نوع تعامل در مجامع بین المللی است، از وزارت کنار گذارند.
2: همانطور که در ابتدای نامه گفته شد در نظر گرفتن شعار اعتدال و فراجناحی بودن نکته ای است که نمایدگان باید در عمل رعایت کنند. در لیست پیشنهادی وزرا نیز نام هایی که بعضا خود عضو موسس جریان یا حزبی است و یا در طول این سال ها به وضوح وابستگی خود را به جریانات گوناگون نشان داده اند، نیز به چشم می خورد.
دادن امتیازات گوناگون به اشخاص خاص بخصوص آقازاده ها مسئله ایست که در سابقه اجرایی بعضی از اعضا کابینه پیشنهادی وجود دارد که دانشجویان انقلابی را جز نسپردن سکان وزارت های گوناگون به ایشان انتظاری نیست.
3: مستحضرید که اکثر جمعیت کشورمان را جوانان تشکیل میدهند و توجه به خواسته ها و فراهم آوردن مطالبات ایشان دیگر نکتهای است که نمایندگان ملت موظف اند با توجه به آن برنامه های وزرا را دنبال کنند. از این رهگذر نیز فاصله کوتاه سنی با قشر جوان یکی از شاخصه های مورد نیاز جامعه کنونی است.
4: مهمترین ویژگی که مجلس در دادن رای اعتماد باید توجه کند؛ رفتار و نوع مواضع افراد معرفی شده در چالشهای نظام است؛ چرا که عیار هر شخص و بصیرت وی در فتنه ها و فضای غبارآلود آزموده می شود. افرادی که در فتنه های پیشین بخصوص فتنه 78 و 88 نتوانسته مواضع روشنی داشته باشند و بعضا در این آزمایش های الهی مردود بیرون آمده اند، نمیتوانند در سمت اداره یک وزارت و بعنوان خواص حکومت نقش آفرینی کنند.
نمایندگان مجلس؛ امت حزب الله کشورمان دیگر نمی توانند کسانی را که در فتنه 88 و یا 78 با کمک آشکار مثلث زورگوی جهان شمشیر خود را از رو برای ساقط کردن این نظام بستند، در صحنه مهمترین سمت ها ببینند.
نمایندگان محترم از روی دلسوزی به نظام خدمتتان می گوییم که دانشجویان انقلابی تاب حضور مردودین را نداشته و آتش حضور ایشان از پیشرفت کشور جلوگیری می کند؛ بنابراین عملکرد در فتنه 88 فراموش نشود.
در آخر امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این امتحان الهی پیروز بیرون آیند و آنچه رضای الهی در پیشرفت کشور است، بوقوع بپیوندد.
فراموش نکنیم در بین اعضای پیشنهادی نام کسانی که در فتنه 88 حضور موثری داشتند، قلب دلسوزان نظام و امت حزب الله را جریحه دار کرده؛ بنابراین انتظار آرای انقلابی انتظار زیادی نیست.