به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار اسماعیل احمدیمقدم روز دوشنبه در نشست تقدیر از خبرنگاران حوزه انتظامی با بیان اینکه امیدوارم خبرنگاران، نمایندگان شایستهای برای نشر افکار انقلاب و کشور در داخل و خارج باشند، گفت: حوادثی که در پیرامون کشور ما میگذرد، حیرتانگیز است. چرا که ما در پیرامون خود کشورهایی همچون عراق، پاکستان، افغانستان و ... را داریم که هر کدام به نوعی با ناامنی و عدم استقلال روبرو هستند؛ اما ایران که دارای امنیت پایداری است، مورد هجوم رسانهها است و دشمنان به شیوههای نشانه گرفتن افکار عمومی و تجهیز کردن گروههای تروریستی وارد عمل شده و این یک معجزه الهی است که ایران یک امنیت مثالزدنی دارد.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه هیچ کدام از نامزدهای ریاست جمهوری به مقوله امنیت توجه جدی نداشتند، گفت: یکی از اولویتهای نامزدهای ریاست جمهوری، مواد مخدر بود که به حق یک معضل و آسیب اجتماعی است، اما باید توجه داشته باشیم که بحث مواد مخدر یک مساله جهانی است و بخشی از آن ناشی از همجواری با افغانستان است.
وی یکی دیگر از اولویتهای نامزدهای ریاست جمهوری را بحث امنیت اخلاقی عنوان کرد و گفت: این مقوله ماهیت فرهنگی و نه امنیتی دارد و این در حالی است که به غیر از این دو مقوله، هیچ کدام از موارد دیگر همچون قاچاق، آدمربایی، گروگانگیری و ... مورد اشاره قرار نگرفت. چرا که این مشکلات تقریبا از بین رفته است.
احمدیمقدم با اشاره به دیدار اخیرش با روحانی، رییسجمهور گفت: در این دیدار عنوان کردم که پس از گذشت 35 سال از انقلاب اسلامی در هیچ کجای کشور، هیچ مقر و مخفیگاهی برای هیچ یک از گروههای تروریستی وجود ندارد و این در حالیست که تا چند سال اخیر در استانهای مختلف مقرها و مخفیگاههایی برای اشرار وجود داشت و حتی در همین تهران محلاتی وجود داشت که قرق اراذل و اوباش بود و پلیس نمیتوانست وارد شود. اما خوشبختانه امروز از مرز تا مرکز هیچ جایی وجود ندارد که ما خلاء امنیتی داشته باشیم و تنها در مرز بحث عمران وجود دارد.
تقدیر رسمی سازمان جهانی بهداشت از شتاب کاهش تلفات رانندگی در ایران
فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مثبتگرایی زیاد رسانهها دردی دوا نمیکند و باید ضعفها گفته شود، گفت: چندی پیش تقدیرنامه رسمیای از سازمان جهانی بهداشت ارائه شد که در شتاب کاهش تلفات رتبه اول متعلق به ایران بود. چرا که در کشورهای اروپای غربی 30 سال طول کشید که میزان کشتهها و تلفات کاهش یابد که البته در این مهم، نقش رسانهها بسیار تعیینکننده بوده و است و این به دلیل فرهنگی بودن مردم کشور است.
احمدیمقدم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نیروی انتظامی در موضوع رسانهها، واحد نوپایی است، گفت: در نظرسنجی اخیری که صورت گرفت، میزان اعتماد مردم به رسانه ملی بیش از 70 درصد بوده است و این نشان میدهد که میداندار اصلی در انتخابات، رسانه ملی بوده است.
كي بود كه از وقت تبليغاتي خودش واسه نظام مايه ميذاشت. كسي كه بخاطر راي جمع كردن از فتنه سازان اسم شجريان رو لق لقه زبونش نكرد.
كسي.كه جانبازه كشوره.
بيشتر تفكر كنين موقع حرف زدن .