کد خبر:۲۵۷۲۱۷
حجت الاسلام قرائتی در جشنواره قرآنی مشهد:

در هنر از مغز به پوست رسیده‌ایم/برخی هنر‌ها ضد هنراست

رئیس ستاد اقامه نماز گفت: در زمینه هنر به جای اینکه به محتوا‌ها توجه کنیم، دنبال ظاهر کار هستیم و از مغز به پوست رسیده‌ایم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد،حجت الاسلام قرائتی امروز در دومین جشنواره ملی «تسنیم آیات قرآنی» که در مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) در مشهد برگزار شد، گفت: مسائل اخلاقی و سوژه‌های فرهنگی زیادی در اختیار داریم؛ ولی توجه‌مان در زمینه هنر به جای اصول به فروع است و حتی برخی هنر‌های ما ضد هنر شده‌اند.


وی تعریف درست از هنر داشتن را یکی از پایه‌های اصلی کار در زمینه هنر دانست و افزود: هنر یعنی ما چیزی را به دیگران یاد بدهیم که زود بفهمند و دیر یادشان برود، امروز شرایط طوری شده که اکثر افراد فکر می‌کنند فقط تواشیح و سرود و کار‌های این چنینی هنر است.


رئیس ستاد اقامه نماز ادامه داد: اگر ما به یک خانم لیسانسه بگوییم قالیباف خوبی هستی بدش می‌آید و آن را توهین حساب می‌کند؛ در حالی که قالیبافی هم یکی از هنرهای مهم قدیمی ماست.


خدا را ببین و دل را ببر


قرائتی همه کسانی را که در زمینه هنر کار می‌کنند را توصیه به برشمردن نعمت‌های خدا برای مخاطبانشان کرد و گفت: وقتی شما نعمت‌های بی پایان خداوند را برای مخاطبانتان برمی‌شمارید آنها به خداوند علاقه‌مند شده و سعی می‌کنند کارهای مورد رضای خداوند را انجام دهند و از کارهای دور از رضای او پرهیز کنند.
 

وی هنرمندان را به خداشناسی و توجه خاص به خدا در نماز و نیایش‌ها تشویق کرد و افزود: اگر شما هنرمندان در خلوت تان با خدا و نیایش تان توجه کامل به او داشتید او هم در شرایط خاص و مشکل به یاری تان می‌آید و دل ها را به سمت آنچه که شما می‌خواهید سوق می‌دهد.


رئیس ستاد اقامه نماز در پایان خاطرنشان کرد: اگر شما خدا را ببینید خدا به شما الهام می‌کند و وقتی به خدا رسیدید می‌توانید مخلوقات را با خدا رفیق کنید و ما باید سعی کنیم عمرمان در راه وصل به خدا و دعوت نسل‌ها به خدا باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار