کد خبر:۲۵۸۰۹۶
در نشست علمی تحقیقات سرطان مطرح شد؛

40 تا 50 درصد مبتلایان به سرطان علاج قطعی می‌شوند

رئیس بیمارستان امید مشهد گفت: در دنیا 40 تا 50 درصد مبتلایان به سرطان علاج قطعی می‌شوند که این امر نیازمند تشخیص به موقع و قرار گرفتن تحت درمان است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، دکتر آل داوود امروز در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیان راه‌های درمان بیماری سرطان پرداخت و گفت: سه روش جراحی، دارویی و پرتو درمانی برای درمان سرطان وجود دارد.


پیشگیری بهترین راه مقابله با سرطان


وی افزود: متأسفانه فرهنگ پیشگیری در جامعه ما جا نیفتاده است و مردم معمولا زمانی به پزشک مراجعه می‌کنند که بیماری به مراحل پیچیده خود رسیده است؛ همین عامل باعث می‌شود بیماری که می‌توان آن را در مراحل اولیه تشخیص داد و با یک جراحی آن را از میان برداشت، به بیماری‌ای پیچیده مبدل شده که هم درمان سخت و پیچیده‌ای را به همراه خواهد داشت و هم هزینه بسیار زیادی طلب خواهد کرد.


آل داوود افزایش قیمت دارو را از دیگر مشکلات مردم در مواجهه با سرطان عنوان کرد و گفت: متأسفانه قیمت داروها طی سال اخیر 100 درصد افزایش قیمت داشته است که این خود مشکلات بسیاری را برای خانواده ها به همراه داشته است.


رئیس بیمارستان امید مشهد از لزوم مراجعه به موقع بیماران برای مداوای این بیماری گفت و افزود: در دنیا 40 تا 50 درصد مبتلایان به سرطان علاج قطعی می‌شوند که این امر نیازمند تشخیص به موقع و قرار گرفتن تحت درمان است.


استفاده از متخصصین برای درمان سرطان


فتاحی معصوم به بیان راهکارهایی در مواجهه با سرطان پرداخت و گفت: بهترین شیوه درمان برای بیماران سرطانی قبل از هر اقدامی، استفاده از گروهی از متخصصین مختلف است که بتوانند بهترین راه را برای درمان سرطان انتخاب کنند.


استادیار گروه جراحی و فیوشیت جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی افزود: علاوه بر این باید در زمینه آموزش جامعه و ارتقای سطح سلامت مردم به منظور پیشگیری از سرطان اقدامات بیشتری را انجام داد که در سال‌های اخیر آموزش دستیاران و پزشکان عمومی، برگزاری جلسات و کنگره برای پزشکان و پرستاران از این دست فعالیت‌ها بوده است.


وی به خانم‌ها توصیه کرد به منظور پیشگیری از سرطان پستان به عنوان شایع‌ترین سرطان در بین خانم‌ها، بعد از سن 20 سالگی به پزشک مراجعه کنند و توضیح داد: خانم‌ها باید بعد از 20 سالگی هر سه سال یک بار مورد معاینه بالینی پستان قرار گیرند که این معاینات برای خانم‌های بالای 40 سال هر سال باید به انجام برسد.


مصرف کنندگان گوشت‌های فرآوری شده؛ بیشتر در معرض ابتلا به سرطان


 رهام سالک، رئیس مرکز تحقیقات درمان سرطان افزود: سال گذشته مرکز بهداشت جهانی اعلام کرد: نوشابه‌ها و گوشت‌های فرآوری شده به احتمال خیلی زیاد سرطان زاست و توصیه شده تا جایی که امکان دارد، استفاده نشود.


وی افزود: تحقیقات علمی ثابت کرده خانواده هایی که گوشت های فرآوری شده مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان در آنها زیاد است.


سالک گفت: سرطان بیماری با بیش از 100 نوع مختلف است که نکته مهم در این خصوص این است که علت نامشخصی هم دارد؛ چرا که واقعا نمی‌توان علت دقیق آن را شناسایی کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار