آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۸۳۳۵
ششمین کنگره بین‌المللی «غدد و متابولیسم ایران»-2؛

یک درصد از نوجوانان اروپایی دچار بلوغ زودرس هستند

استاد غدد متابولیسم دانشگاه مرمره استانبول گفت: یک درصد از نوجوانان در اروپا با مشکل بلوغ زودرس مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عبدالله برکت امروز در حاشیه کنگره بین المللی غدد متابولیسم ایران در جمع خبرنگاران در بیمارستان اما رضا(ع) مشهد بیان داشت: در حال حاضر یک درصد از جمعیت نوجوانان در اروپا با مشکل بلوغ زودرس مواجه هستند که اصلی‌ترین دلیل آن چاقی است.

 

وی با اشاره به اینکه این آمار رو به افزایش است، تصریح کرد: دخترانی که با چاقی موجه هستند و یا بافت چربی در آنان بیشتر است، دچار بلوغ زودرس می‌شوند.

 

استاد دانشگاه مرمره استانبول ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین درمان‌ها برای این افراد کاهش هورمون‌ها در بدن آنان است.

 

برکت با تاکید بر اینکه باید درمان این افراد از هشت سالگی آغاز شود، خاطرنشان کرد: کوتاهی قد، مشکل غدد هیپوفیز و مشکل در تخمدان از مشکلات شایع این بیماری است.

 

وی افزود: برای بهبود رشد کودکان در درجه اول باید مادران باردار را تحت مراقبت قرار داد و آنان را از استرس و استعمال سیگار دور نگه داشت تا جنین به طور طبیعی رشد کند.

 

این استاد غدد متابولیسم بیان داشت: همچنین پس از تولد باید به تغذیه نوزاد بسیار توجه شود؛ به طوری که تا شش ماهگی تنها شیر مادر داده شود و پس از آن تا یک و نیم سالگی همراه با غذای کمکی، شیر مادر و در صورت نبودن شیر مادر شیر خشک به کودک داده شود.

 

برکت ادامه داد: همچنین به ورزش کودک نیز باید توجه بسیاری شود تا در آینده سلامت کودک به مخاطره نیافتد.

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص بنیه علمی ایران گفت: بنیه علمی ایران از موقعیت بسیاری خوبی برخوردار است و در همه زمینه‌ها مقاله‌های علمی کارآمد و مفید مشاهده می‌شود.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در خصوص بلوغ زود رس مقاله‌های بسیاری در ایران وجود دارد، تصریح کرد: در مجامع بین المللی پزشکان ایرانی حضور دارند و این نشان از بنیه علمی بالای آنان است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار