کد خبر:۲۵۸۸۲۳
رئیس دانشگاه مهارت علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا:

رشته هتل‌داری در دانشگاه مهارت علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا راه اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه مهارت علمی‌- کاربردی صومعه‌سرا از راه‌اندازی رشته هتل‌داری در دانشگاه مهارت علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا خبر داد.
رشته هتل‌داری در دانشگاه مهارت علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا راه اندازی می‌شود

کاظم پورنصیری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به فعالیت مرکز آموزش عالی علمی‌ کاربردی مهارت صومعه‌سرا در دو ساله اخیر گفت: دانشگاه مهارت علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا در سه رشته مقطع کاردانی در حال آموزش عالی مهارت به دانشجویان خود است.

 

وی رشته‌های برق و الکترونیک، تاسیسات صنعتی و مکانیک خودرو را از رشته‌های فعال دانشگاه علمی‌کاربردی صومعه‌سرا دانست و افزود: اکنون در مرکز دانشگاهی علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا حدود ۱۳۰ نفر دانشجو تحصیل می‌کنند.

 

رئیس دانشگاه مهارت علمی ‌کاربردی صومعه‌سرا از رایزنی برای افزایش دو رشته کاردانی دیگر در دانشگاه مهارت علمی ‌کاربردی این شهر خبر داد و بیان داشت: مجوز ارائه رشته «برق صنعتی» برای آموزش عالی دانشجویان متقاضی دانشگاه شهرستان صومعه‌سرا صادر شده است.

 

پورنصیری با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه مذکور در دو دوره برای تحصیل جذب شده‌اند، گفت: جذب دانشجو در رشته برق صنعتی از مهر امسال در مرکز آموزش عالی مهارت علمی ‌کاربردی صومعه‌سرا آغاز خواهد شد.

 

وی با اشاره به وضعیت مکانی و تجهیزاتی ساختمان آموزش نظری و مهارتی دانشگاه علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا گفت: این مرکز دانشگاهی از نظر کارگاه‌های عملی و تئوری مهارت‌ها، ظرفیت‌های مناسبی برای دانشجویان ایجاد کرده است.

 

رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی صومعه‌سرا گفت: تجهیزات کارگاه آموزش عملی مهارت مرکز آموزش عالی صومعه‌سرا نیز کاملا مجهز است.

 

پور نصیری با بیان اینکه هیچ شتابی برای افزایش ظرفیت‌های دانشگاهی و دانشجویی در مرکز علمی ‌کاربردی مذکور وجود ندارد، تصریح کرد: بیش از افزایش ظرفیت‌ها و توسعه کمی به دنبال جذب بازار کار برای دانشجویان هستیم.

 

وی هدف مرکز آموزش عالی مهارت علمی کاربردی صومعه‌سرا را ارتقای کیفی و کاربردی رشته‌ها و کاهش دغدغه کاری فارغ‌التحصیلان دانست و افزود: افزایش توان مهارتی دانشجویان و تقویت حوزه علمی مهارت‌ها از دیگر اهداف این مرکز علمی ‌کاربردی است.

 

رئیس دانشگاه مهارت علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا، همچنین به راه‌اندازی رشته هتل‌داری در این مرکز دانشگاهی برای متقاضیان اشاره کرد و گفت: هدف از راه‌اندازی این رشته ارائه حرفه‌های آموزشی هتل‌داری به صورت تخصصی است.

 

پورنصیری با بیان اینکه راه‌اندازی رشته هتل‌داری در مرکز علمی‌کاربردی صومعه‌سرا وابسته به تخصیص اعتبار مورد نیاز است، گفت: حدود ۵۶۰ میلیون تومان برای فضاسازی و تأمین تجهیزات آموزش این رشته مورد نیاز است.

 

وی گفت: صومعه‌سرا نخستین مرکز پیگیر در راه‌اندازی رشته هتل‌داری به صورت تخصصی و آکادمیک در سطح گیلان است.

 

رئیس دانشگاه مهارت علمی‌ کاربردی صومعه‌سرا با بیان اینکه با راه‌اندازی رشته هتل‌داری در این شهرستان فرصت‌های اقتصادی خوبی برای این منطقه ایجاد خواهد شد، گفت: نیازمند حمایت‌های معنوی و مادی مسئولان شهرستانی و استانی برای راه‌اندازی رشته هتل داری در این دانشگاه هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار