«رویداد و رخداد در رمان تاریخی» در سرای داستان بررسی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۱۷۹
با نگاهی به رمان وقایع نگاری یک زندیق؛

«رویداد و رخداد در رمان تاریخی» در سرای داستان بررسی می‌شود

نشست تخصصی با عنوان «رویداد و رخداد در رمان تاریخی » شنبه 9 شهریور در سرای داستان برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست تخصصی با عنوان «رویداد و رخداد در رمان تاریخی » ساعت 16شنبه 9 شهریور در سرای داستان برگزار می‌شود.  منصوره اتحادیه، حامد عنقا، سجاد صاحبان‌زند و حمید باباوند در این نشست به ایده‌ها و روش‌های خلق رمان تاریخی و همینطور بایدها و نبایدهای و ظرفیت‌های متمایز آن می‌پردازند.

 

همچنین «وقایع نگاری یک زندیق» رمان محوری این نشست خواهد بود که با حضور نویسنده آن، مصطفی جمشیدی، نقد و بررسی می‌شود.

 

«وقایع نگاری یک زندیق» داستان سلوک و سفر اودیسه‌وار دو شخصیت با عناوین فتحی و شریعت است که دستمایه‌اش را روایت فرهنگ شفاهی شکل می‌دهد.

 

«سرای داستان» بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان در خیابان استادنجات‌الهی(ویلا)، کوچه نوید، بن‌بست چهارم، پلاک یک واقع شده است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این نشست می‌توانند با شماره 88902810 تماس بگیرند.
 

برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار