آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۱۹۲
در مراسم رونمایی از لوازم‌التحریر ایرانی-اسلامی مطرح شد؛

بخش خصوصی و سرمایه‌داران وارد بازار لوازم‌التحریر شوند/ هدف از تولید لوازم‌التحریر هدایت فرهنگی است

مدیر امور بازرگانی کانون پرورش فکری گفت: من از تولیدکنندگان، بخش خصوصی و سرمایه‌داران خاضعانه می‌خواهم که در این حوزه ورود کنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم رونمایی از لوازم‌التحریر ایرانی-اسلامی که توسط کانون پرورش فکری کوکان و نوجوانان تولید شده صبح امروز با حضور مسئولان کانون و دکتر اسحاقی، معاون شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
 
در ابتدای این مراسم مرتضی حیدری، مشاور امور بازرگانی کانون پرورش فکری به سخنرانی پرداخت.
 
حیدری در ابتدا گفت: یکی از مسائلی که در تعلیم و تربیت باید مورد توجه قرار گیرد، ابزار است و مهمترین ابزار، قلم و سپس کتاب می باشد؛ این دو با هم در فرهنگ عمومی کلمه نوشت افزار را به وجود می‌آورد، کانون در سطح کشور هزار موسسه دارد که در همه آنها از نوشت افزار استفاده می‌شود.
 
وی ادامه داد:‌ وقتی به این مسئولیت منصوب شدم، موظف شدیم برای مراکز کانون در سراسر کشور نوشت افزار تهیه کنیم وقتی وارد بازار شدیم، دیدیم با محصولات مناسبی روبرو نیستیم، این موضوع را با مدیر کانون در میان گذاشتیم، مدیر کانون نیز ما را موظف کرد محصولاتی مناسب در این زمینه تولید کنیم، بنابراین اتاق‌های فکری تشکیل شد و پس از جلسات گوناگون فراخوان در سطح کشور اعلام کردیم و از تمامی هنرمندان طرح‌هایشان را خواستیم تا به مسابقه بگذاریم طرح ها آماده شد و به چاپخانه‌داران ارائه کردیم.
 
مشاور امور بازرگانی کانون پروش فکری افزود: باید از چاپخانه‌داران به خاطر تعصبی که از خود نشان دادند تشکر کنم که حتی یک ریال هم از ما نگرفتند، از بزرگترین چاپخانه‌داران کشور دعوت کردیم تا ما را در این راه یاری دهند، برخی از آنها در زمینه چاپ نتوانستند ما را کمک کنند، اما بدون هیچ چشم‌داشتی تمام تجریبات خود را در اختیار ما قرار دادند.
 
حیدری در پایان گفت: من از تولیدکنندگان، بخش خصوصی و سرمایه‌داران خاضعانه می‌خواهم که در این حوزه ورود کنند. سرمایه بزرگی اینجا خوابیده است، چهارهزار میلیارد تومان سرمایه در گردش این حوزه است، بنابراین به سود تولیدکنندگان نیز خواهد بود که در این حوزه وارد شوند.
 
سپس سیدصادق رضایی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به سخنرانی پرداخت.
 
وی در ابتدا گفت‌: 12 میلیون دانش‌آموز و چهار میلیون دانشجو داریم، همه این افراد از دفتر استفاده می‌کنند، داخل دفتر نیز که سفید است و ما در آن تصرفی نمی‌توانیم داشته باشیم، اما جلد آن اهمیت دارد، بنابراین ما در این حوزه وارد عمل شدیم.
 
رضایی ادامه داد: این امر با شعار میسر نمی‌شود، ای کاش آنهایی که ناتوی فرهنگی را علیه مردم جهان و حتی مردم خود به راه انداخته‌اند، آن قدر جاهل بودند که شعار دهند تا ما نیز با شعار پاسخ بدهیم، وقتی آنها وارد عمل شدند، ما نیز باید وارد عمل شویم، به این ترتیب کانون تلاش کرد شعارهای خود را عملی کند.
 
مدیرعامل کانون افزود: یک بخش کانون ناشر بودن آن است، بنده اگر دهه‌ها میلیون کتاب نیز تولید کنم، در کارنامه ما ثبت نخواهد شد؛ زیرا نه شابک دارد و نه در کتابخانه ملی ثبت می شود، بنابراین صرفاً دغدغه هدایت است که ما را به این سمت رهنمون می‌شود.
 
رضایی در پایان گفت: ما برنامه ریزی کرده ایم که در یک پروژه پنج ساله - که البته امیدواریم سه ساله به این جایگاه برسیم - دیگر نسبت به مسئله لوازم التحریر دغدغه و نگرانی نداشته باشیم.
 
لازم به ذکر است، امروز سومین رونمایی از سلسله رونمایی‌های لوازم‌التحریر ایرانی-اسلامی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجونان انجام شد؛ پیش از این «روشنا» و حوزه هنری کودکان و نوجوانان از محصولات خود رونمایی کرده بودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار