کد خبر:۲۶۰۶۷۱

پیام آیت‌الله مکارم شیرازی به جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی در یزد

آیت الله مکارم شیرازی، از مراجع معظم تقلید به مناسبت برگزاری نهمین جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی در یزد پیامی را با این جشنواره اعلام کرد.
پیام آیت‌الله مکارم شیرازی به جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی در یزد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، آیت الله مکارم شیرازی امروز در پیامی به مناسبت برگزاری نهمین جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به میزبانی دانشگاه ملاصدرا یزد آورده است: حقیقت این است که قرآن مجید دریایی است ناپیدا کرانه، همانگونه که شخص پیغمبر اکرم(ص) درباره آن به تعبیر دیگری فرمود: « لا تحصی عجائبه و لا تبلی غرائبه» این کتاب بزرگ آسمانی که هرچه زمان بر آن می گذرد عظمت و عمق آن آشکارتر می شود.
این مرجع تقلید در پیام خود خاطرنشان کرده است: مایه افتخار همه ما مسلمانان است که قرآن پیوسته این ندا را سر می دهد: « قل لئن اجتمعت الانس و الجن علی ان یاتوا بمثل هذا القرآن لا یاتون بمثله و لو کان بعضهم لبعض ظهیرا» بگو: «اگر انس و جن دست به دست هم دهند که همانند این قرآن را بیاورند، همانند آن را نخواهند آورد؛ هرچند(در این کار) پشتیبان یکدیگر باشند». (اسرا، آیه88)
این پیام می افزاید: فراموش نمی کنیم که پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی قرآن در محیط کشور ما محجور ماند و طراوت آن محدود به مساجد و خانه های اهل ایمان بود، اما امروز خوشبختانه قرآن همه جا مطرح است و با آن نهایت مسرت حافظان قرآن مخصوصا در میان نسل جوان، و قاریان برجسته ای که در مسابقات جهانی می درخشد و مفسران عالی رتبه در محیط جامعه ما، همه جا ظاهر گشته اند، هرچند هنوز تا ادا کردند حق قرآن فاصله زیادی داریم.
آیت الله مکارم شیرازی در این پیام ادامه داده است: و از همه جالب تر نفوذ قرآن در محیط های دانشگاهی که به یقین فضای دانشگاه های ما را عطرآگین می کند، و دانشجویان را به تفکر بیشتر در آیات قرآنی و عمل به آن دعوت می کند.
این پیام تصریح کرده است: در این جا لازم می دانم ضمن تشکر از تمام عزیزانی که در این برنامه قرآنی شرکت کرده، و تمام کسانی که اداره این برنامه را بر عهده گرفته اند یادآور می شوم که باید همگی به این نکته مهم توجه داشته باشیم که حفظ و تلاوت و تفسیر و مسابقات قرآنی همه مقدمه عمل به این آیات بینات است.
این پیام در پایان بیان کرده است: تا آنجا که مولای ما امیرالمومنان علی(ع) در بستر شهادت فرمود: مسلمانان! قرآن را محکم بچسبید، امیدوارم همگی در سایه عمل به این پیام الهی سربلند و سعادتمند باشید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار