گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ در هفته گذشته خانه سینما باز هم خبرسازترین بخش سینمایی بود که اظهارنظرهای متفاوتی راجع به آینده این نهاد منتشر شد. خبر اول اینکه؛
تکذیب محتوای مصاحبه وزیر با سایت دولت درباره خانه سینما
روابط عمومی سازمان سینمایی عنوان کرد که بازگشایی خانه سینما طبق سیاستهای جدید به سازمان سینمایی واگذار شده است.
پیرو خبر منتشرشده در خصوص اظهارات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایگاه اطلاع رسانی دولت مبنی بر اینکه هیئت مدیره فعلی خانه سینما منحل و انتخابات آزاد تشکیل می شود، روابط عمومی سازمان سینمایی اعلام کرد که با توجه به مذاکره رئیس سازمان سینمایی با وزیر ارشاد، ایشان نقل این مطلب را تکذیب کردند.
این گزارش میافزاید: با توجه به اینکه بازگشایی خانه سینما طبق سیاستهای جدید به سازمان سینمایی واگذار شده است، بزودی سیاستهای فراروی این مجموعه در خصوص بازگشایی خانه سینما اعلام خواهد شد، لذا از عموم رسانه ها درخواست میشود تا از گمانه زنی و نقل قول های غیر صحیح خودداری کنند تا اخبار جدید از طریق مجاری رسمی اعلام شود.
لازمه ذکر است، خبر مصاحبه وزیر ارشاد در پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر شده بود و رسانهها این خبر را به نقل از این پایگاه منتشر کرده اند.
به عنوان نماینده وزارت ارشاد به جلسه رفتم/ طرح شکایت از من نیست؛ از وزارتخانه است
جواد شمقدری با اشاره به اینکه شکایت خانه سینما به وی مربوط نمیشود، گفت: به عنوان نماینده مطلع وزارت ارشاد در خصوص شکایت خانه سینما از وزارت ارشاد برای پلمپ خانه سینما به کمیسیون اصل 90 رفتم.
جواد شمقدری در توضیح دلیل حضورش در کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی که به گفته سخنگوی این کمیسیون در خصوص شکایت اعضای خانه سینما از وی بوده است، گفت: به هیچ عنوان این شکایت مربوط به من نمیشود؛ چرا که کمیسیون اصل 90 اساساً به شکایت از دستگاهها میپردازد و در این مورد هم من به نمایندگی از وزارت ارشاد در این جلسه حضور پیدا کردم.
وی افزود: طرح شکایت خانه سینما از وزارت ارشاد است؛ به دلیل آن که عنوان شده ساختمان خانه سینما توسط وزارت ارشاد تصرف شده و قرار بود تحویل صنوف قانونی شود، به همین منظور یک نماینده از معاونت حقوقی ارشاد و بنده به عنوان مطلع در پرونده به نمایندگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه حضور پیدا کردیم و توضیحات خود را به اعضای کمیسیون اصل 90 ارائه دادیم.
رئیس سابق سازمان سینمایی خاطرنشان کرد: برخلاف خبر منتشر شده این موضوع مربوط به 10 روز قبل و زمانی میشود که من هنوز به عنوان رئیس سازمان سینمایی مشغول بودم و آقای ایوبی معرفی نشده بود؛ ابتدا قرار بود آقای ابتهاج به عنوان وکیل حقوقی سازمان سینمایی و پس از آن آقای مهدی عظیمی میرآبادی به عنوان معاون امور فعالیتها در این جلسه شرکت کنند که در تهران حضور نداشتند و بنده به عنوان مطلع پرونده به نمایندگی از وزارت ارشاد به کمیسیون اصل 90 رفتم.
وی در خاتمه اظهار داشت: کمیسیون اصل 90 اساساً به شکایت از دستگاهها میپردازد و اگر در این زمینه به جمعبندی لازم برسد نتیجه را به یکی از شعب قضایی ارجاع خواهد داد، بنابراین طرح شکایت خانه سینما به هیچ وجه مربوط به من نبوده و حضور در این کمیسیون نیز به 10 روز قبل باز میگردد و مسئله جدید نیست.
وزیر ارشاد: هیئت مدیره فعلی خانه سینما منحل و انتخابات آزاد برگزار میشود
وزیر ارشاد گفت: هیئت مدیرهای که در حال حاضر در خانه سینما وجود دارد باید منحل شود و با تشکیل یک مجمع عمومی و انتخابات آزاد، هیئت مدیره جدید کار خودش را آغاز کند.
علی جنتی، وزیر ارشاد با تاکید بر اینکه تفرقه بین سینماگران باید از بین برود، گفت: سیاست وزارت ارشاد، ایجاد یک خانه سینما با هیئت مدیره ای جدید است تا تمام سینماگران را زیر یک سقف جمع کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: تفرقه و اختلافی که بین سینماگران افتاده را باید حل و فصل و ضوابط جدیدی را برایشان تعیین کرد.
وی خاطرنشان کرد: سیاست ایجاد یک خانه سینما به معاونت سینمایی وزارت ارشاد واگذار شده و همه تلاش ما این است که مجموعه سینماگران را زیر یک سقف متمرکز و مصائب و مشکلات آنها را حل کنیم.
جنتی افزود: هیئت مدیره ای که در حال حاضر وجود دارد باید منحل شود و با تشکیل یک مجمع عمومی و انتخابات آزاد هیئت مدیره جدید کار خودش را آغاز کند و همه تابع مجموعه جدید باشند.
آغاز فیلمبرداری «من زندهام» به حمایت مالی فارابی بستگی دارد
تهیهکننده فیلم سینمایی «من زندهام» با اشاره به آغاز پیشتولید دومین فیلم «مهرداد غفارزاده» شروع فیلمبرداری آن را منوط به حمایت مالی فارابی دانست.
حسن عباسی در خصوص آغاز فیلمبرداری «من زندهام» گفت: پیش تولید این فیلم آغاز شده است و در حال فراهم کردن مقدمات کار هستیم، اما از آنجایی که این فیلم با مشارکت 50 درصدی فارابی و بخش خصوصی ساخته میشود، همچنان در انتظار تامین بودجه از سوی فارابی هستیم تا بتوانیم «من زندهام» را کلید بزنیم.
وی افزود: بازنویسی فیلمنامه با همکاری مشترک مهرداد غفارزاده و اکبر روح به پایان رسیده و در حال حاضر مشغول بازبینی لوکشینهای مورد نظر هستیم تا بتوانیم پس از آماده سازی آنها و پرداخت بودجه از سوی فارابی هر چه زودتر فیلم را کلید بزنیم تا اولین نمایش آن در جشنواره فجر باشد.
تهیهکننده «من زندهام» همچنین در خصوص بازیگران این فیلم نیز گفت: سال گذشته در مقطعی با پرویز پرستویی و مریلا زارعی برای بازی در این فیلم مذاکره شده که هنوز حضور هیچ کدام از عوامل فنی و بازیگران بجز پیمان جعفری به عنوان مدیرتولید قطعی نشده است.
بر اساس این گزارش، داستان «من زندهام» در مورد «ودود» مرد عیالواری است که با پول یارانهای که برایش هر ماه ریخته میشود وانتی قسطی میخرد تا با آن کار کند. «ودود» که روی پول یارانهاش برای پرداخت اقساط ماشینش حساب کرده به یکباره متوجه میشود پول یارانه به حسابش واریز نشده است. پس از پرس و جوهای «ودود»، به او میگویند که او مرده است و یارانه به او تعلق نمیگیرد. «ودود» برای اثبات زنده بودنش در مسیر دشواری قرار میگیرد و این ماجراهای اصلی فیلمنامه را تشکیل میدهد.
غفارزداه پیش از این «گیرنده» را با موضوع نامههای مردمی به رئیس جمهور در سینما ساخته که سال گذشته به اکران عمومی درآمد.
رونمایی از مستند جنجالی «پروندههای K.S» در ایوان شمس
مراسم رونمایی از فیلم جنجالی مستند «پروندههای K.S» برای نخستین بار با حضور مدیران سیاسی و فرهنگی و اهالی سینما و رسانه ساعت 20 روز 18 شهریورماه جاری در ایوان شمس برگزار میشود.
فیلم مستند «پروندههای K.S» با توجه به شرایط بحرانی منطقه و درحالی که شعلههای تهدیدات غیرانسانی و افسارگسیخته غرب (آمریکاییها و اروپاییها) علیه کشور مسلمان سوریه افزایش یافته، از سوی سازمان هنری رسانه ای اوج برای اکران پیش بینی شده که افشاگریهای گستردهای در آن صورت گرفته است.
فیلم مستند «پرونده های K.S» براساس اسناد، تصاویر و افشاگریهای «کورت ساننفیلد»، مامور سابق سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا و تصویربردار انفجارهای برجهای دوقلو ساخته شده است.
این فیلم با ساختاری منسجم و صحنههایی تکان دهنده پرده از رازها و نقشههای پشت پرده دولت سری ایالات متحده آمریکا و دروغهای بزرگ غرب در زمینه انفجار برجهای دوقلو، پروندههای اتهام ساخت بمبهای اتمی و سلاحهای هستهای و شیمیایی و بیولوژیکی به کشورهای استقلالطلب و مسلمان برمیدارد.
«کورت ساننفیلد» به خاطر همین افشاگریها در حال حاضر از زادگاه خود در ایالات متحده گریخته و در کشور آرژانتین پناهنده سیاسی است. در این فیلم تلاش شده در نهایت بیطرفی و بر اساس مستندات ارائهشده از سوی ساننفیلد، وضعیت وی بررسی شود.
«پل چوبی» رکورد زد!
فیلم سینمایی «پل چوبی» ساخته مهدی کرم پور با در اختیار داشتن 16 سالن توانست ظرف شش روز اکران، به فروش 115 میلیون و 500 هزار تومانی برسد؛ در واقع چنین فروشی آن هم طی شش روز یک رکورد برای مهدی کرم پور به شمار می رود.
«دهلیز» و فروش 626 میلیون تومانیاش
فیلم سینمایی «دهلیز» به کارگردانی بهروز شعیبی ظرف 34 روز اکران و با در اختیار داشتن 20 سالن به فروش 626 میلیون و 600 هزار تومانی رسید.
فروش 600 میلیون تومانی «جابهجا»
فیلم «جابه جا» به کارگردانی علی توکل نیا با در اختیار داشتن 18 سالن سینما طی 34 روز اکران توانست به فروش 600 میلیون و 700 هزار تومانی دست یابد.
«هیچ کجا، هیچ کس» به جایی نرسید!
فیلم «هیچ کجا، هیچ کس» به کارگردانی ابراهیم شیبانی با در اختیار داشتن 18 سالن سینما ظرف 33 روز توانست به فروش 468 میلیون تومانی برسد.
سینما «فرزند چهارم»اش را دوست ندارد!
فیلم سینمایی «فرزند چهارم» ساخته وحید موسائیان با در اختیار داشتن 10 سالن توانست ظرف 33 روز به فروش 83 میلیون و 900 هزار تومانی دست یابد.
«هیس، دخترها فریاد نمی زنند!» دو میلیاردی میشود!
فیلم سینمایی «هیس، دخترها فریاد نمی زنند!» آخرین ساخته پوران درخشنده طی 34 روز اکران و در اختیار داشتن 24 سالن توانست به فروش یک میلیارد و 509 میلیون تومانی دست یابد؛ فیلم درخشنده توانست مرز یک میلیارد را هم پشت سر بگذارد و به نظر می رسد اگر «هیس، دخترها فریاد نمی زنند!» با همین سرعت به حرکت خود ادامه دهد می تواند یکی از فیلم های پرفروش سال باشد.