مهدی غلامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به برگزاری یازدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از سال 82 در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصمیم گرفته شد که از فرصت تابستان برای برگزاری چنین جشنوارههایی استفاده کنیم.
دبیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از سال 82 جشنواره قرآنی بدون وقفه تا کنون برگزار شده است، ادامه داد: از ابتدا سه هدف برای برگزاری جشنواره قرآنی در میان کارکنان و خانوادههای دانشگاه علوم پزشکی داشته ایم؛ اول توجه به خانواده بسیار بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ارج نهادن به خانوادههای کارکنان دانشگاه، دوم استفاده از فرصت تابستان و سوم از دریای بی کران معارف قرآن بهره مند شویم.
غلامی افزود: در ابتدا هشت رشته مقطع داشتیم؛ اما هر سال گسترده شد و نزدیک به 17 رشته رسیدیم و از کمک افراد و نهادهای قرآنی مشهد به عنوان قطب قرآن کشور نیز کمک گرفته ایم.
خانواده، محور فعالیت جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
وی با بیان اینکه از چند سال گذشته موضوع نهج البلاغه نیز به جشنواره افزوده شده است، خاطرنشان کرد: امسال سبک زندگی را هم وارد جشنواره کردیم و تلاش می کنیم بیشتر وارد فضای خانواده شویم.
دبیر جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به استقبال بسیار خوب کارکنان، اساتید و دانشجویان از این جشنواره بیان داشت: در یازدهمین دوره جشنواره 1500 نفر در مقاطع سنی مختلف شرکت کردند که از کودکان پیش دبستانی تا اعضای هیات علمی را شامل می شود.
غلامی در خصوص نحوه برگزاری این جشنواره گفت: ثبت نام این جشنواره از اوایل مردادماه جاری و از طریق سایت اینترنتی آغاز و آزمون آن نیز در پایان ماه رمضان برگزار شد.
وی در پایان با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای هماهنگی با دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: تلاش داریم با همکاری این دانشگاه یک طرح پنج ساله برای جشنواره تنظیم کنیم و در اختیار خانواده ها بگذاریم تا بدانند در این چند سال فرزندانش را در چه رشته هایی تربیت و آموزش بدهند.
لازم به ذکر است، اختتامیه یازدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عصر روز گذشته در تالار شهید هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا(ع) و با حضور مسئولان نهاد رهبری و برخی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.