40میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از انجمن‌های علمی به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۰۹۶۹
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم:

40میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از انجمن‌های علمی به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود

معاون فرهنگی وزیر علوم گفت: بیش از 40 میلیارد ریال به منظور حمایت از فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویان تخصیص داده شده است که به آن دانشگاه‌های پرداخت و به برخی دیگر تا اول مهر ماه پرداخت خواهد شد.
40میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از انجمن‌های علمی به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، غلامرضا خواجه‌سروی گفت: طی تفاهم‌نامه‌ای که با معاونت علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد مبلغ چهل میلیارد و سیصد و چهل میلیون تومان به منظور حمایت مالی هدفمند از فعالیت‌های 3066 انجمن علمی دانشجویی فعال در 92 دانشگاه و مرکز آموزش عالی تخصیص داده شد.

 

وی با تاکید کرد: تخصیص مبلغ حمایتی به دانشگاه‌ها براساس میزان عملکرد و فعالیت‌ها دانشگاه‌ها در حوزه مربوطه بوده است و با رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در 5 سطح و A,B به همان میزان از آن‌ها حمایت شده است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با تشکر از حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در چند سال اخیر معاونت علمی و پژوهشی علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌های مالی مطلوب و هدفمندی از انجمن‌های علمی دانشجویی داشته است که قطعاً در افزایش فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی تاثیرگذار بوده است.

 

خواجه‌سروی تصریح کرد: یقیناً انجمن‌های علمی دانشجویی در بالا بردن نشاط علمی و تولیدات پژوهشی دانشگاه‌ها موثر هستند.
 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار