آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۱۶۳۷
در پی طرح روسیه در مورد سوریه:

اوباما: اگر یک راه دیپلماتیک برای رسیدن به نتیجه باشد، آن را کاملا ترجیح می دهم

باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در آخرین موضع گیری خود یک گام از مداخله نظامی در سوریه عقب نشست.
اوباما: اگر یک راه دیپلماتیک برای رسیدن به نتیجه باشد، آن را کاملا ترجیح می دهم

آقای اوباما که پیش از این بار ها از ضرورت مداخله نظامی در این کشور سخن گفته بود، اینبار طرح روسیه برای نظارت بین المللی بر سلاح های شیمیایی سوریه، را «گامی موفقیت آمیز» در رفع کشمکش ها ارزیابی و تصریح کرد که آن را جدی می گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری دانشو به نقل از یورونیوز باراک اوباما در گفتگویی با شش تن از مجریان تلویزیونی ضمن هشدار به دمشق که از این راه حل نباید به عنوان شگردی برای وقت خریدن استفاده کند، خاطرنشان کرد که بدون تهدید نظامی، احتمال کمی وجود داشت که بتوان به نتیجه حاضر رسید.

باراک اوباما گفت: «اگر یک راه دیپلماتیک برای رسیدن به نتیجه باشد، آن را کاملا ترجیح می دهم. از جان کری، وزیر خارجه خواستم تا در این مورد مستقیما با مسکو گفتگو و همکاری کند. اگر بتوانیم اقدامات دیپلماتیک را با دقت دنبال کنیم تا برای مقابله با سلاح های شیمیایی در سوریه به سازوکاری از نظر بین المللی قابل پیگیری و اجرایی رسید، من با آن موافق هستم

پیش تر سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه از دولت سوریه خواسته بود تا برای جلوگیری از حمله احتمالی، تسلیحات شیمیایی این کشور را در کنترل جامعه بین الملل قرار دهد؛ پس از آنکه جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا راه جلوگیری از حمله نظامی را تنها این گزینه دانسته بود. پیشنهادی که با استقبال ولید معلم، وزیر خارجه سوریه روبرو شد.

در حالیکه مذاکرات بین وزرای امور خارجه سوریه و روسیه در زمینه سپردن کنترل زرادخانه شیمیایی سوریه به سازمان ملل در جریان است، باراک اوباما هنوز از جستجو برای جلب حمایت کنگره آمریکا برای مداخله نظامی در سوریه دست نشسته است.

کنگره نیز در حال بررسی پیشنهاد روسیه است و جلسه مجلس سنا تا روز چهارشنبه به تعویق افتاده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار