کد خبر:۲۶۱۸۰۸
نماینده ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران :
شهادت غایت آمال رزمندگان اسلام است
نماینده ولی فقیه در سپاه کربلا در پیامی به یادواره 190 شهید بهداری سپاه کربلا تاکید کرد: شهادت غایت آمال رزمندگان اسلام است و کفر ستیزان جبههی اسلام به برکت شهادت طلبی، حماسههای تعیین کننده و دشمن شکن بسیاری در دفاع مقدس خلق کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، در پیام نماینده ولی فقیه در سپاه کربلای مازندران آمده است: شهادت غایت آمال رزمندگان اسلام است و کفر ستیزان جبهه اسلام به برکت شهادت طلبی، حماسه های تعیین کننده و دشمن شکن بسیاری در دفاع مقدس خلق کردند، در این مسیر نقش نیروهای بهداری و امدادی که در زیر آتش سنگین دشمن متجاوز به یاری مجروحین سپاه اسلام در خطوط مقدم نبرد می شتافتند، از جایگاه ویژهای برخودارند.
این پیام می افزاید: ایثار و پاکباختگی پزشکان، پرستاران، امدادگران و سایر اعضای گروه های درمانی دفاع مقدس در جبهه های نبرد نور علیه ظلمت بی بدیل بود. راست قامتانی که با بهره گیری از تعالیم و آموزه های اسلامی و برخورداری از درون مایه جهادی، بی وقفه و به صورت شبانه روزی حتی به خطوط مقدوم نبرد می شتافتند.
در بخشی از این پیام آمده است: در این میان نقش بهداری مازندران، خاصه بهداری سپاه استان در طول دفاع عاشورایی، برجستگی ویژه ای دارد و ایثار و مقاومت شهیدان، جانبازان، آزادگان و رزمندگان این عرصه در تاریخ ایران اسلامی و استان لاله خیز مازندران ماندگار خواهد ماند.
در پایان پیام آمده است: با این وصف، اولین یادواره 190 شهید بهداری دفاع مقدس مازندران، اقدام موثری در راستای تجلیل از این نام آوران و پاک باختگان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.