کد خبر:۲۶۲۷۱۴
دبیر جشنواره بین المللی امام رضا(ع) مطرح کرد

نمایش چهره رحمانی فرهنگ اسلامی در قالب جشنواره بین المللی امام رضا(ع)

دبیر جشنواره بین المللی امام رضا(ع) این جشنواره را بهترین بستر برای روابط فرهنگی در جهان دانست و گفت: اکنون بدخواهان اسلام می‌خواهند در جهان اسلام اختلاف افکنی را برانگیزند اما جشنواره بین المللی امام رضا (ع) چهره رحمانی و پر عطوفت فرهنگ اسلامی را در قالب هنر به جهان عرضه می‌دارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جعفری دبیر یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) دقایقی پیش در مراسم اختتامیه این دوره با اشاره به سخنی از امام رضا (ع) گفت: بعد از ادای واجبات هیچ کاری در نزد خداوند متعال بالاتر از خوشحال کردن مردم نیست می‌خواهم از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر عزیزانی که با حضور خودشان دل دست‌اندرکاران و مردم ولایت‌مدار را شاد کردند تشکر کنم.


وی در ادامه افزود: جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در حالی به میعادگاه یازدهم خود رسیده است که با میمنت و نام امام رضا (ع) شگفتی آفرین شده و فراتر از آن چیزی که تصور می‌شد با خود رشد و توسعه را همراه کرده است.


دبیر یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) وجود بارگاه رضوی را عظیم‌ترین منبع فرهنگی کشور دانست و تأکید کرد: امام رضا (ع) به‌ عنوان تنها امام میهمان در نظام اسلامی اصلی‌ترین دلیل رشد جشنواره بوده است.


جعفری برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف را در این جشنواره بی‌نظیر دانست که به خاطر وجود امام رضا (ع) شکل گرفته و تصریح کرد: همدلی رسانه‌ها، مطبوعات، دانشگاه‌ها، کانون‌های پرورش فکری، سازمان محیط زیست، کمیته امداد، میراث فرهنگی و بیش از یکصد دستگاه فرهنگی و حمایت دولت و مجلس، ائمه جمعه و مراجع عالیقدر سبب گشته است جشنواره امام رضا (ع) امروز به این گونه به منصه ظهور برسد.
 

وی جشنواره بین المللی امام رضا (ع) را فرصتی برای ظهور سایر دستاوردهای فرهنگ رضوی عنوان و بیان داشت: امروز علاوه بر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) یادمان‌های دیگری همچون دهه کرامت، احیای قدمگاه های امام رضا (ع) و کاروان‌های نمادین آن و احیای امامزادگان از جمله دستاوردهای فرهنگی است که به واسطه جشنواره بین المللی امام رضا (ع) شکل گرفته است.


وی با اشاره به حضور هنرمندان مختلف در زمینه فرهنگ رضوی به واسطه این جشنواره آن را افتخاری دیگر برای این جشنواره دانست و ادامه داد: آستان قدس رضوی حرم حضرت معصومه (س) و آستان شاه چراغ نقش مهمی در کیفیت این جشنواره داشته‌اند.


جعفری با اشاره به پژوهش‌های علمی انجام شده در این جشنواره تصریح کرد: به کوشش دارالحدیث قم و دانشگاه امام صادق (ع) کتاب‌هایی با موضوع سیره و فرهنگ امام رضا (ع) نیز تدوین و چاپ شده است.


وی با اشاره به بخش بین الملل این جشنواره بیان داشت: خشت آغازین جشنواره در خارج از مرزهای کشورمان توسط سازمان ارتباطات اسلامی نهاده شد و امروز 200 نقطه از جهان برگزاری این جشنواره را بر دوش گرفته‌اند.


دبیر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) بهترین بستر برای روابط فرهنگی در جهان را جشنواره بین المللی امام رضا (ع) دانست و تصریح کرد: منش امام رضا (ع) الگویی از سبک زندگی اسلامی است که به بشریت عرضه شده است اکنون بدخواهان اسلام می‌خواهند در جهان اسلام اختلاف افکنی را برانگیزند اما جشنواره بین المللی امام رضا (ع) چهره رحمانی و پر عطوفت فرهنگ اسلامی را در قالب هنر به جهان عرضه می‌دارد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار