به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهالی شعر و ادب در گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی، شب گذشته در باغ زیبای وزارت ارشاد با حضور جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ غلامعلی حدادعادل، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و جمعی از شعرای کشورمان برگزار شد؛ در این دیدار علی جنتی به سخنرانی پرداخت.
وی در ابتدا گفت: من خود را به هیچ وجه شایسته جایگاهی که اشغال کرده ام، نمی دانم، اما افتخار می کنم که در خدمت اهل فرهنگ و هنر و ادب باشم؛ از اولین روزهایی که وزارت را تحویل گرفتم وظیفه خودم را حفظ شأن و احترام هنرمندان دانسته ام.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: دوستان درددل های زیادی مطرح کردند، البته قصد ندارم که بگویم بر اقتصاد و فرهنگ ما چه گذشته؛ چون امروز صفحه جدیدی باز شده و حجت الاسلام روحانی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زده، نام دولت را تدبیر و امید گذاشته و شعار دولت را اعتدال قرار داده است، بنابراین امیدوارم در وزارت ارشاد نیز راه اعتدال را بپیماییم.
جنتی افزود: من در جمع دیگر اهالی فرهنگ نیز مطرح کردم که رفتار ما با تمامی اهالی فرهنگ یکسان خواهد بود؛ چه کسانی که با دولت مخالفند و چه کسانی که موافق دولت هستند برای ما عزیزند و احترامشان را حفظ خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: در جلسه رأی اعتماد نیز این مطلب را گفته ام؛ سال های زیاد زانو زدن در محضر علمای بزرگ حوزه به من یاد داده است، انتقادپذیر باشم؛ شما خواهید دید در سال های آینده شنونده خوبی برای حرف هایتان خواهم بود.
وزیر ارشاد تصریح کرد: به خانه شاعران خواهم آمد و آنچه از دستم بر بیاید را قطعاً دریغ نخواهم کرد. تلاش می کنم از شاعران و ادیبان تجلیل کنم و امیدوارم دغدغه ها و نگرانی های شما را بتدریج رفع نمایم.
جنتی در ادامه متنی ادبی در خصوص جایگاه و اهمیت شعر و شاعران در ایران بیان کرد.
لازم به ذکر است، حمیدرضا برقعی، رضا اسماعیلی، علیرضا قزوه، حمید سبزواری، اسماعیل آذر، مصطفی محدثی خراسانی، مصطفی رحماندوست، رضا فیض، فاضل نظری، ساعد باقری، سهیل محمودی، عبدالجبار کاکایی، علی موسوی گرمارودی، محمدحسین جعفریان و عفت شریعتی از جمله میهمانان شب گذشته بودند.
ین جلسه با حواشی فراوانی همراه بود که در گزارش های بعدی به آنها اشاره خواهد شد.