کد خبر:۲۶۳۶۲۶
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس:

کاهش رشته تجربی و افزایش ریاضی سیاست کلان ما در برنامه پنجم توسعه است

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس گفت: سیاست های کلان ما برای برنامه پنجم، توسعه آموزش فنی و حرفه ای، کاهش رشته تجربی، افزایش رشته ریاضی و کیفیت بخشی به رشته انسانی است.
کاهش رشته تجربی و افزایش ریاضی سیاست کلان ما در برنامه پنجم توسعه است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدحسین خواجه زاده امروز در نشست خبری مشترک با مدیرکل آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان مقطع ابتدایی به اتمام رسیده، گفت: تاکنون 4/92 درصد دانش آموزان راهنمایی، 90درصد دانش آموزان متوسطه، 6/76 درصد دانش آموزان هنرستان فنی، 6/70 درصد دانش آموزان بازرگانی حرفه ای، 3/49درصد دانش آموزان کشاورزی و 6/77 درصد دانش آموزان کاردانش در مدارس ثبت نام کرده اند.


وی با اشاره به اینکه تراکم دانش آموزان استان فارس نسبت به آمار کشوری 6/23 درصد است، افزود: فردا یکشنبه 31 شهریورماه همزمان با سراسر کشور جشن غنچه ها، شکوفه ها جوانه ها برگزار می شود.


معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس ادامه داد: سیاست های کلان ما برای برنامه پنجم، توسعه آموزش فنی و حرفه ای، کاهش رشته تجربی، افزایش رشته ریاضی و کیفیت بخشی به رشته انسانی است.


مدیرکل آموزش و پرورش فارس در ادامه  این نشست با اشاره به نقل و انتقال فرهنگیان در سال جاری در این استان بیان کرد: نقل و انتقال فرهنگیان با قاعده خود پیش می رود نه با اسم، همچنین برای سال جاری انتقال چهار هزار فرهنگی پیش بینی شد که هم اکنون بیش از دو هزار نقل و انتقال قطعی شده و مابقی با انتقال موقتشان موافقت شده است.


محمدحسین روزی طلب عنوان کرد: 97 درصد از بودجه آموزش و پرورش فارس صرف حقوق فرهنگیان می شود، به گونه ای که ماهانه 98 میلیارد تومان حقوق واریز می شود.


وی در خاتمه گفت: هر چه از نظر زمانی پیش می رویم کار تربیت فرزندان مشکل تر می شود، اگر نتوانیم تربیت فرزندان را با سبک ایرانی اسلامی وفق دهیم دچار مشکلات بزرگی می شویم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار