کد خبر:۳۲۷۱۶۹
رئیس دانشگاه ملایر خبر داد:

وجود 70 رشته دانشگاهی در دانشگاه ملایر

رئیس دانشگاه ملایر افزایش رشته‌های ‌دانشگاهی دانشگاه ملایر به 70 رشته را نشان از توسعه مناسب و همه‌جانبه این دانشگاه برشمرد.
وجود 70 رشته دانشگاهی در دانشگاه ملایر

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، بهمن امانی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران ملایر با اشاره به موفقیت‌های این دانشگاه در طول سال‌های اخیر در زمینه‌های علمی، فرهنگی و عمرانی بیان داشت: امروز دانشگاه ملایر از نظر رشد و توسعه هم‌ردیف دانشگاه‌های بزرگ کشور شده است.

 

وی از وجود 6000 دانشجو در این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر 140 استاد در این دانشگاه در حال تدریس هستند که در آینده نزدیک اساتید این دانشگاه که همه در مقطع دکترا بوده به 200 نفر خواهد رسید.

 

رئیس دانشگاه ملایر با اشاره به وجود 70 رشته دانشگاهی در دانشگاه ملایر تصریح کرد: این در حالی است که در سال 84 زمان تاسیس دانشگاه ملایر رشته‌های این دانشگاه تنها هفت رشته تحصیلی بوده است.

 

امانی تعداد رشته‌های کارشناسی را 40 رشته، تعداد رشته‌های کارشناسی ارشد را 33 رشته و رشته‌های دکترای این دانشگاه را نیز 18 رشته برشمرد و تصریح کرد: 13 رشته دکترا در این دانشگاه پژوهش‌محور است.

 

وی ادامه داد: حرکت دانشگاه ملایر از نظر رشته‌های تحصیلی افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکترا و توجه به کمیت و کیفیت است.

 

رئیس دانشگاه ملایر با اشاره به اینکه در حال حاضر نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه ملایر یک به 30 است، افزود: در این زمینه دانشگاه ملایر از حد استاندارد بالاتر است.

 

امانی از پذیرش 1800 دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: جذب دانشجوی خارجی و جذب دانشجو از طریق آموزش مجازی نیز از برنامه‌های آینده نزدیک دانشگاه ملایر است.

 

وی با اشاره به موفقیت‌های فرهنگی دانشگاه ملایر بیان داشت: کسب رتبه برتر دانشگاه ملایر در طرح تربیت حفاظ قرآن از موفقیت‌های دانشگاه ملایر بوده است.

 

رئیس دانشگاه ملایر تعداد حافظان قرآن را در این دانشگاه 1600 نفر عنوان کرد و هدف از این طرح را آشنایی و انس و الفت بیشتر دانشجویان با قرآن کریم برشمرد.

 

امانی از برگزاری 23 همایش ملی طی سه سال اخیر در دانشگاه ملایر در زمینه‌های مختلف خبر داد و تصریح کرد: هر سال هفت همایش با هدف رفع مشکلات و ارائه راهکارها و استفاده از تجربیات اساتید و دانشجویان سراسر کشور بوده است.

 

وی با بیان اینکه مجوز 9 مجله علمی در دانشگاه ملایر گرفته شده است، گفت: در حال حاضر سه مجله علمی به چاپ رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار