کد خبر:۲۶۴۵۷۸
رئیس دانشگاه صنعتی بابل:

رسالت اصلی خبرنگار، بالا بردن سطح آگاهی مردم و پاسخگو کردن مسئولان است

رئیس دانشگاه صنعتی بابل گفت: یکی از رسالت ‌ای اصلی خبرنگاران بالا بردن سطح آگاهی مردم، مسئولیت پذیری و پاسخگو کردن مسئولان است که این امر نیز خود موجب شفاف سازی امور خواهد شد.
رسالت اصلی خبرنگار، بالا بردن سطح آگاهی مردم و پاسخگو کردن مسئولان است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، عسکر جانعلی زاده روز گذشته در دیدار به اعضای خانه مطبوعات در دانشگاه صنعتی بابل گفت: در جهان امروز و در عصر ارتباطات و اطلاعات، رسانه و به تبع آن خبرنگار به عنوان چشم و زبان مردم و واسطه‌ای بین مردم و دولتمردان عمل می‌کند.

 

وی افزود: افکار عمومی، اطلاع‌رسانی و تبلیغات پیوند ناگسستنی دارند و این رسانه‌ها هستند که روند شکل‌گیری رویدادها را تغییر می‌دهند.
 
جانعلی زاده رسالت خبرنگاران در دنیای امروز را بیان واقعیت‌های جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: امانت‌داری نیز رسالت خطیری است که باید از سوی خبرنگاران رعایت شود.
 
وی ادامه داد: یکی از رسالت های اصلی خبرنگاران بالا بردن سطح آگاهی مردم، مسئولیت پذیری و پاسخگو کردن مسئولان است که این امر نیز خود موجب شفاف سازی امور خواهد شد.
 
این مسئول رعایت امانت داری و انعکاس صحیح، دقیق و سریع اخبار را نیز از دیگر رسالت های خبرنگاران برشمرد و بر ضرورت رعایت امانت داری در انعکاس درست اخبار تاکید کرد.
 
جانعلی زاده ادامه داد: مسئولان و مردم باید در هر شرایط و موقعیتی، جایگاه و شان خبرنگاران را حفظ کرده و برای خود و حرفه شان احترام قائل شوند.

 

وی به نقش خانه مطبوعات در سطح استان و شهرستان تاکید و خاطرنشان کرد: تشکل و تجمع شما برکات زیادی دارد و باعث خواهد شد محصول کارتان حرفه ای تر، کامل تر وبدون نقص بدست مخاطبان برسد.
 
رئیس دانشگاه صنعتی بابل در پایان تصریح کرد: شما می توانید نقاط ضعف و کور شهرستان را شناسایی کرده و به مسئولان معرفی کرده و آن را تبدیل به یک فرصت کرده و در توسعه و گسترش فضای معنوی و مادی شهرتان گام مفید و موثری بردارید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار