تبديل وضعيت كارگران پيمانكاري شركت‌هاي تابعه ايميدرو
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۵۴۸
براساس مصوبه هيئت وزيران صورت مي‌گيرد

تبديل وضعيت كارگران پيمانكاري شركت‌هاي تابعه ايميدرو

مديران عامل شركت‌هاي تابعه ايميدرو متعهد شده‌اند براساس مصوبه هيئت وزيران تا 10 خرداد امسال به تبديل وضعيت كارگران پيمانكاري ‌خود به دائمي اقدام كنند.

به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، در پي دستور وزير صنايع و معادن مبني بر تبديل وضعيت كارگران پيمانكاري شركت هاي تحت پوشش ايميدرو به دائمي، در جلسه برگزار شده اخير با حضور رياست هيئت عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران و مديران ارشد سازمان و شركت‌هاي تابعه مقرر شد كه اين شركت‌ها به تبديل وضعيت كاركنان پيمانكاري‌به دائمي اقدام كنند.

اين گزارش حاکي است، تاكنون در شركت‌هاي تابعه ايميدرو حدود 4000 نفر تبديل وضعيت شده اند و بقيه نيز تا تاريخ ياد شده از وضعيت قرارداد دائمي برخوردار خواهند شد.

بنا بر اين گزارش، در سال 88 هيچ‌گونه تعديل نيرو در شركت‌هاي تابعه ايميدرو صورت نخواهد گرفت و افراد فعال در شركت‌هاي ديگر طبق قانون و ضوابط به كار ادامه خواهند داد.

بر اساس اين گزارش، طي سال 87، در طرح‌هاي توسعه سازمان بيش از 4400 نفر به شكل مستقيم جذب كار شده‌اند كه با احتساب اشتغال غيرمستقيم ايجاد شده، در يكسال اخير در مجموع 60 هزار شغل مستقيم و غيرمستقيم از جانب ايميدرو ايجاد شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار