کد خبر:۲۶۵۶۹۶
مسئول کانون سنگرسازان بی سنگر استان گلستان:

خلاقیت، خودباوری و نگاه همه جانبه از دستاوردهای «مهندسی در جنگ» است

مسئول کانون سنگرسازان بی سنگر استان گلستان گفت: خلاقیت، خودباوری و نگاه همه جانبه از دستاوردهای مهندسی جنگ است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ صمدی نژاد مسئول کانون سنگرسازان بی سنگر جهاد کشاورزی استان گلستان عصر امروز در همایش پل خیبر با محوریت مهندسی در جنگ در دانشگاه آزاد گرگان ضمن گرامیداشت دفاع مقدس گفت: طبق عرف دنیای امروز، هر رزمنده در جنگ نیاز به 9 نفر پشتیبان دارد که یکی از آن پشتیبان ها «مهندسی در جنگ» است.

جهاد با مهندسی در جنگ شناخته می شود

صمدی نژاد نقش مهندسی در جنگ را غیر قابل انکار دانست و تأکید کرد: مهندسان پا به پای رزمندگان در جنگ نقش آفرینی می کردند که از این باب می توان گفت جهاد با مهندسی در جنگ شناخته می شود.

وی به سخنان سپهبد صیاد شیرازی و سردار محسن رضایی در رابطه با مهندسی در جنگ اشاره کرد و افزود: کاهش تعداد لشگریان، تسریع در انتقال نیرو، تثبیت مناطق تحت تصرف و دفاع از مناطق داخلی در مقابل نفوذ دشمن را از فواید مهندسی در جنگ خواند.

مسئول کانون سنگرسازان بی سنگر جهاد کشاورزی استان متذکر شد: مهندسی در جنگ متناسب با تنوع شرایط اقلیمی به کار می رفت که این مسأله به ارزش آن می افزاید.

وی خلاقیت، خودباوری و نگاه همه جانبه از دستاوردهای مهندسی جنگ خواند و تصریح کرد: ما از این جنگ آموختیم که امکانات کم در کنار مهندسی نیکو می توان بهره ای عظیم برد.

صمدی نژاد در پایان گفت: راه مهندسان جنگ و رزمندگان غیور باید ادامه یابد و تجربیان آن زمان به نسل حاضر منتقل گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار