به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، علی کمک پناه شب گذشته در همایش «از پل خیبر تا پل های مدرن» در دانشگاه آزاد گرگان با اشاره به تلاش مهندسین در جنگ تحمیلی با وجود کمبود امکانات گفت: با وجود اینکه کشور با مشکلات عدیده ای در زمان جنگ بسر می برد و محرومیت اکثر روستاهای ایران را فراگرفته بود، مهندسین جنگی توانستند با طرحی نوین و در دو ماه پل 14 کیلومتری خیبر را به صورت شناور روی آب بسازند.
وی با بیان اینکه در طراحی این پل باید شرایط خاصی لحاظ می شد، افزود: ماده سازنده و شکل طراحی باید به گونه ای پیاده می شد که پل روی آب شناور بماند و با اصابت توپ و خمپاره غرق نشود.
طراح پل خیبر ادامه داد: مهندسین جوان ما توانستند با اتکا به قدرت فکر و عشق خود و توکل بر خداوند، در عرض دو ماه به صورت شبانه کار ساخت این پل 14 کیلومتری را با قدرت و طراحی منحصر به فرد به پایان برسانند.
کمک پناه رمز این موفقیت را مدیریت عاشقانه دانست و تصریح کرد: اگر باکری باکری شد به این خاطر بود که این مملکت اسلامی را در حد اعلا دوست می داشت و این عشق توانست آن مهندس جوان را تا رسیدن به مقام شامخ شهادت برساند.
وی بیان داشت: مردم ما جزو مردمان خوب دنیا به شمار می روند و بی اغراق ایران از زیباترین کشورهای دنیا با نعمت های فراوان است که باوجود پیشرفت های بی نظیری که تا کنون به آن دست یافتیم، هنوز به دلیل مشکلات مدیریتی کشوری پیشرفته محسوب نمیشویم.
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در پایان تصریح کرد: ساخت پل خیبر شالوده هماهنگی های اجرایی در سطح بالا و تبلور یک مدیریت عاشقانه بود.