به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سیدعلی کاشفی خوانساری در نشست دومین جشنواره دو سالانه بین المللی کتاب مقاومت که روز گذشته در سرای اهل قلم برگزارشد، گفت: این پرسش همیشه برای ما مطرح بوده که آیا ادبیات و فرهنگ مقاومت می تواند مصداقی برای کودک و نوجوان داشته باشد و آیا ضرورت دارد این قشر را با ادبیات مقاومت آشنا کنیم یا نه؟ اما زمانی که از فرهنگ مقاومت برای کودکان و نوجوانان حرف می زنیم شاید دغدغه های اصلی؛ صلح، امنیت و ایجاد یک جامعه سالم و آرمانی باشد که زمینه رشد معنوی کودک را فراهم می نماید و وقتی این موضوع حاکم می شود ارزش نهادن به داشته ها، هویت جمعی، حفظ ارزش ها، نگاه دینی و معنوی مصداق پیدا می کند.
وی ادامه داد: طی فراخوان و جستجوی میدانی که در نمایشگاه بین المللی کتاب صورت گرفت، بخش کودک و نوجوان به دومین جشنواره دو سالانه بین المللی کتاب مقاومت اضافه شد که بر مبنای آن تعداد 150 کتاب در بخش داستان کودک، داستان نوجوان و شعر کودک و نوجوان به دبیرخانه ارسال و مورد بررسی قرار گرفت، البته ما دوست داشتیم در سایر حوزه ها هم کتاب هایی به دبیرخانه ارسال می شد.
مسئول کارگروه کودک و نوجوان جشنواره دوسالانه بین المللی کتاب مقاومت با اشاره به اینکه ارائه گزارش داوران، اعلام آثار نهایی و اسامی برگزیدگان در مراسم اختتامیه جشنواره همزمان با هفته بسیج در آذر ماه صورت می گیرد، افزود: خوشحالیم این نشست همزمان با گرامیداشت حمایت از کودکان و نوجوانان فلسطینی و در آستانه هفته ملی کودک برگزار شده است. آرزو می کنم کتاب های کودک و نوجوان بتوانند تصویر روشن و پرافتخاری از فرهنگ، اعتقادات، ملیت و سنت هایمان برای کودکان ارائه و به آنها منتقل نمایند و در درون آنها مقاومت و عزت نفس در برابر هر گونه تهدید، لغزش و انحرافی که بخواهد کودکان را از هویت دینی خود دور کند، تقویت نماید.
کاشفی خوانساری در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم در جشنواره سال های بعد با همت و سیاستگذاری مسئولان فرهنگی، تلاش ناشران، تمرکز شاعران، نویسندگان و مولفان شاهد رشد کمی و کیفی در زمینه کتاب های کودک و نوجوان باشیم.