کد خبر:۲۶۶۵۵۳
علی اسماعیلی:

باید در میان مردم فکر و دغدغه فرهنگی ایجاد کنیم

معاون فرهنگی وزارت ارشاد گفت: ما باید در میان مردم فکر و دغدغه فرهنگی ایجاد کنیم زیرا در صورت ایجاد دغدغه، به دنبال راهکار نیز خواهیم بود.
باید در میان مردم فکر و دغدغه فرهنگی ایجاد کنیم

به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، اولین نشست هم اندیشی اعضای ستاد بیست و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران صبح امروز با حضور معاون امور فرهنگی، مشاور معاون فرهنگی و محمد الهیاری دبیر این رویداد و اعضا و نمایندگان بیش از 69 نهاد و ارگان در سالن اجتماعات دفتر مطالعات معاونت برگزار شد.

 

علی اسماعیلی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست ضمن اظهار تاسف از سانحه رخ داده برای ناشران در مسیر تبریز به تهران، گفت: امیدوارم با افزایش امنیت جاده‌ای دیگر شاهد چنین رخدادهای غم انگیزی در کشور نباشیم.

 

وی با بیان این که جایگاه کتاب و کتابخوانی بر کسی پوشیده نیست، گفت: با توجه به حضور پرشور و حضور پر رنگ نهادها و سازمان‌های مختلف در جلسات هفته کتاب، امیدواریم بتوانیم آن چه که شایسته نظام است را در حوزه کتابخوانی تحقق بخشیم.

 

اسماعیلی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی و ترویج مطالعه در کشور، افزود: حدود 15 درصد کتاب های منتشر شده در کشور در حوزه دینی است و این نشان از توجه حضرت ایشان به مطالعه آثار دینی و گسترش آن است.

 

رئیس ستاد برگزاری بیست و یکمین دوره هفته کتاب با بیان این که فکر یکی از موضوعاتی است که باید به آن توجه ویژه کرد، اظهار کرد: ما باید در میان مردم فکر و دغدغه فرهنگی ایجاد کنیم زیرا در صورت ایجاد دغدغه، به دنبال راهکار نیز خواهیم بود.

 

وی هم چنین به بخش دیگری از صحبت‌های مقام معظم رهبری مبنی بر تسهیل کتابخوانی اشاره کرد و گفت: حضرت ایشان معتقدند با فرارسیدن این هفته روز نو، امید نو و کار نو محقق می‌شود و به اعتقاد من منویات مقام معظم رهبری راهبرد ستاد هفته کتاب است و باید چراغ هدایت در این مسیر باشد.

 

صدور ایدئولوژی انقلاب اسلامی، توجه ویژه به بخش فرهنگ، گسترش زبان و ادبیات فارسی، تلخیص کتاب، اهمیت کار و کتاب برای کودکان و نوجوانان، نقش آموزش و پرورش در هفته کتاب، زنگ کتابخوانی، رابطه نوجوانی و کتابخوانی، تجهیز کتابخانه ها و ترویج سنت اهدای کتاب، ترویج مطالعه به عنوان یک عادت خانوادگی از جمله مباحثی بود که اسماعیلی در ادامه صحبت‌های خود و به عنوان محورهای پیشنهادی برای انجام فعالیت‌های مختلف در هفته کتاب به آن اشاره کرد.

 

هم چنین در ادامه این نشست، برخی  از اعضای حاضر در جلسه، به ارائه پیشنهاد و گزارش اجمالی از فعالیت های سازمان متبوع خود در ایام هفته کتاب پرداختند.

 

گفتنی است، بیست و یکمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران آبان ماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار