سمینار روش‌های نوین در بهسازی لرزه‌ای در مشهد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۷۹۸۴
با حضور پرفسور سامان محاسب

سمینار روش‌های نوین در بهسازی لرزه‌ای در مشهد برگزار شد

با حضور پرفسور سامان محاسب سمینار روش‌های نوین در بهسازی لرزه‌ای در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دبیر علمی این سیمنار در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه این سیمینار بیان کرد: این سیمینار به صورت دو جانبه و در دو نوبت صبح و عصر برگزار شده است.

علی گلابچی تصریح کرد: در ایران زلزله‌های متعددی رخ می‌دهد که بسیاری از آنان آسیب‌هایی بیش از اندازه تصور را به جا می‌گزارند.

وی خاطر نشان کرد: به دلیل ضعف سازه‌های ما در ایران برخی از لرزه‌ها بیش از میزان مشابه خود در کشور‌های پیشرفته و صنعتی خسارت به بار می‌آورند که این برای ما یک هشدار است.

دبیر علمی همایش لرزه ادامه داد: به همین دلیل شورای دبیران انجمن علمی دانشکده در صدد برآمدند از یکی از افراد خبره در این زمینه دعوت به عمل آورند تا از تجربیات به دست آمده ایشان در راستای ارائه به دانشجویان استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه پرفسور محاسب از لحاظ علمی و آکادمیک بسیار برجسته و حرفه‌ای است ابراز داشت: مروری بر روش‌های محاسباتی اندر کفش خاک و سازه، معرفی مبانی محاسباتی روش اجرای محدود مرزی، مبانی مقیاس شده و مروری بر تجربیات کاری انجام شده در سوئیس از محور‌هایی است که پرفسور محاسب در این همایش ارئه داده است.

گلابچی افزود: در این سیمنار اعضای نظام مهندسی دانشجویان  دانشگاه‌های فردوسی، آزاد، سجاد، خاوران و دیگر دانشگاه‌ها شرکت کرده‌اند.
وی در پایان با اشاره به اینکه اعظای نظام مهندسی که در این سیمینار شرکت کرده‌اند گواهی تمدید پروانه کسب خواهند کرد گفت: هزینه شرکت در این سیمینار 30 هزار تومان بوده است که دانشجویان دانشگاه فردوسی از تخفیف 50 درصدی برخوردار بوده‌اند

پربازدیدترین آخرین اخبار