به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، احمدی صبح امروز در دومین همایش ملی «روز جهانی غذا» در پژوهشکده علوم غذایی این شهر بیان کرد: خوشبختانه علی رغم ظرفیت در فضایی قرار داریم که علاوه بر ظرفیت های بالایی علمی و حجم عظیم منابع ثروت مانند نیروی انسانی از ظرفیت و پتانسیل بالا برخوردار هستیم.
وی با تأکید بر اینکه رویکرد مسئولان به سمت بهره گیری از این پتانسیل های بالاست، تصریح کرد: در حال حاضر دارای حجم بالای دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری هستیم که باعث شده ایران قابلیت بسیار بالایی در زمینه دانش و فناوری داشته باشد.
معاون پژوهشی وزارت علوم ادامه داد: امروز به هر موضوعی که بنگریم مشاهده می شود که می توان با رویکرد علمی و تحقیقاتی مشکلات پیش رو را حل کرد.
احمدی موضوع غذا را یکی از موضوعات چالشی تمام کشورها دانست و خاطرنشان کرد: چنانچه چرخه تولید غذا را مورد نظر قرار دهیم مشاهده خواهید کرد که نیازمند مدیریت منابع هستید.
وی افزود: چنانچه با دید علمی به این قضیه نگاه شود زمینه های گسترده ای از علم را باید در این مسئله درگیر کرد.
معاون پژوهشی وزارت علوم بحث غذا را یک موضوع میان رشته ای دانست و گفت: مجموعه ای از فرصت ها و پتانسیل ها و چالش ها در این راستا وجود دارد که باید به آنان توجه شود.
احمدی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است چنانچه با این موضوع برخورد علمی شود می تواند برای کشور فرصت های بسیار زیادی را ایجاد کند و علاوه بر آن توسعه همراه با عدالت اجتماعی را در پیش رو داشته باشیم.
وی همراهی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را در این زمینه یکی از اولویت ها برشمرد و گفت: بنای ما در وزارت علوم بر این است که بخش های مختلفی که در حال حاضر در این قضیه درگیر هستند را با یکدیگر هماهنگ و از دستاورهای همگی آنان در زمینه غذا و مواد غذایی استفاده شود.
معاون پژوهشی وزارت علوم در پایان گفت: امید است بحث غذا بتواند در شورای عتف به عنوان بحث مهم و حائز اهمیت مطرح شود، همچنین آمادگی این را داریم که با تمامی وجود در این زمینه وارد شویم.