به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، منابع خبری از ادامه تلاش های نتانیاهو برای اقناع واشنگتن درباره عدم کاهش تحریم ها علیه ایران خبر می دهند.
به گزارش رویترز، نتانیاهو قرار است فردا، چهارشنبه با جان کری، وزیر خارجه آمریکا دیدار و گفت و گو کند، انتظار می رود که وی در خصوص احتمال کاهش تحریم ها علیه ایران که بعد از مذاکرات هسته ای ژنو مطرح شده است، به جان کری اعتراض کند.
نتانیاهو یکشنبه گذشته نیز در مصاحبه با شبکه خبری «ان.بی.سی» با هشدار نسبت به کاهش تحریم های ایران گفته بود که کشورهای زیادی در انتظار اشاره ای در این باره هستند تا روابط اقتصادی خود با ایران را از سر بگیرند.
گفته می شود علاوه بر تحریم های ایران، مسئله سوریه دیگر محور گفت و گوهای نخست وزیر رژیم صهیونیستی با جان کری است که قرار است فردا در رم برگزار شود.